Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az h a mai lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h a mai lányok nem szeretik ha a barátjuk elviszi őket étterembe?

Figyelt kérdés
Helyette inkább szombat este mennek a barátnőikkel rázni a p*csájukat a discoba, ez az egyetlen lehetséges szombat esti programjuk..
2010. febr. 22. 07:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Torkos Csütörtökön:D Mikor minden féláron van:)
2010. febr. 22. 10:32
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
10:23 as vagyok. Mi nem nagyon járunk discoba,inkább megnézünk egy filmet, meg kitalálunk valami jó programot. pl kártyázunk,stb. mivel még nem lakunk együtt, így ha ott alszom több napot is elfoglaljuk magunkat. Elmegyünk sétálni, télen szánkózni, stb.
2010. febr. 22. 10:37
 13/37 A kérdező kommentje:
Én sem ugy értettem a kérdést h minden szombat este, csak amikor hivtam a volt barátnőmet elkezdett hozzá pofákat vágni ami hatására nem is győzködtem tovább, meg h inkább menjünk discoba.. nem tudom de én abbol már sztem kinőttem, mondjuk 25 éves vagyok de inkább kettesben vagyok vmi nyugodt helyen egy lánnyal minthogy a fülünkbe dübörög a zene és még beszélni sem lehet! Vagy ha mégis beleegyezik akkor marad a meki.. amugy a kérdés onnan jött h tegnap ebédre elugrottam egy étterembe és volt ott egy 25 év körüli pár és kiváncsi voltam h csak én kopogtattam rossz helyen vagy tényleg ritka az ilyen :)
2010. febr. 22. 11:24
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Te kopogtattál rossz helyen. Én imádnám, ha valaki elvinne étterembe.:) Szerintem ez a normális.

De gondolom, hogy ahogy a fiúk elfelejtettek udvarolni, úgy a lányok is ehhez igazodnak. Természetesen tisztelet a kivételnek!

22/L

2010. febr. 22. 11:56
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
rossz ajtón kopogtatsz...biztos, hogy összeilletek Ti egyáltalán?
2010. febr. 22. 12:12
 16/37 A kérdező kommentje:
A volt barátnőmről irtam, most jelenleg nincs.. amugy jo olvasni h vannak még ilyen lányok :)
2010. febr. 22. 12:18
 17/37 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy egy korombeli véleményére vagy kiíváncsi (15 vagyok), de nem baj. :)

Én egy étteremben..úgy érzem, nem tudnék elég illően viselkedni. Nekem az túl komoly lenne. Akkor már inkább egy McDonald's.

És ez emberfüggő is lehet. Van aki egyszerűen nem az a típus, aki illene egy étterembe.

2010. febr. 22. 12:34
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
12:12-es vagyok, még annyi, hogy neveltetéstől is függ. pl. engem meg a tesómat a szüleink gyerekkorunkban is gyakran vittek ilyen helyre, ezért nem érzem feszültnek magam, tudok természetesen viselkedni. aki nem szokta, annak nyilván feszélyező lehet a hely, a hangulat stb. esetleg (mint az előző válaszoló is írta) fél, hogy nem jól csinál valamit, mert nem tudja, hogyan illik viselkedni.
2010. febr. 22. 13:07
 19/37 A kérdező kommentje:
12:34 de kiváncsi vagyok mindenkinek a véleményére :) szerintem különösebb viselkedési normák nincsenek egy étterembe, kidobni biztos nem fognak sehonnan ha ugy viselkedsz mintha bárhol máshol lennél! Igazábol nem is arra vagyok kiváncsi h ki szeret étterembe menni hanem h a mai fiatal lányoknak van-e egyéb szorakozása a diszkoba járáson kivül, nekem vhogy az sosem jött be!
2010. febr. 22. 14:02
 20/37 anonim válasza:
Szerintem a volt csajod nem tud kulturáltan enni és ezért nem akart elmenni veled étterembe.
2010. febr. 22. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!