Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fog rajtam kívül találkozni holnap egy olyannal akit kedvel/szeret?
Figyelt kérdés
:)2015. ápr. 24. 22:37
12/21 anonim válasza:
bezzeg én holnap 8kor suliba leszek :D
13/21 opened paradise válasza:
Sebaj 12-es,vigasztaljon a tudat,hogy mikor én 8-kor épp a másik oldalamra fogok fordulni,akkor elmorzsolok érted egy könnycseppet :D
14/21 Mr.Provek válasza:
persze leülök a gépem elé :D
15/21 Marko polo válasza:
Persze , Holnap úgyis PlayIT :D
16/21 anonim válasza:
Hál' istennek semmiféle emberrel nem kell találkoznom a hétvégén, szóval az egész program ki fog merülni annyiban, hogy a macskával az ölemben filmet nézek.
17/21 anonim válasza:
Nekem ez meg fog adatni.
Még soha ilyen tökéletes teremtménnyel nem találkoztam, mint Ő. Mindig számíthatok rá, ott van ha kell, és minden egyes alkalommal mosolyt csal az arcomra.
HÁZI PÁLINKA, SZERETLEK!
18/21 anonim válasza:
Nincs rá időm!:(
Túl sok tanulnivaló:(
19/21 anonim válasza:
Olyan jókat mosolyogtam némelyik hsz-on.
Kizártnak tartom, hogy holnap összefussunk. De mint tudjuk, a remény hal meg utoljára. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!