Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak "arra" kellenék neki, s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak "arra" kellenék neki, s most rájött, hogy nem kap meg olyan könnyen? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és alakul valami egy 24 éves sráccal. Sokan mondták azt, hogy vigyázzak, nehogy csak "arra" kelljek neki. Ezért lassan haladtam vele, szinte minden nap beszélünk msn-en, de valamelyik este mondta, hogy menjek el vele kocsikázni és elkezdte sorolni, hogy mit csinálna vele, de utána monta, hogy csak viccelt, ő nem ilyen. Kicsit csalódtam benne, de ezt nem mutattam neki, majd elköszöntem, erre azt mondja: "Jól van most meg már menekülsz". De mikor tegnap ráírtam nem válaszolt semmit.

Szerintetek miért csinálja ezt? Rájött, hogy nem vihet olyan könnyen ágyba, s ezért fel is adta? Sajnálnám, mert nagyon megszerettem. Segítsetek, légyszi!!

2010. febr. 21. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minek kell komolyan venni,hha csak viccelt?
2010. febr. 21. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
"Arra" kellesz neki!
2010. febr. 21. 12:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem próbára tett téged azzal, hogy ilyeneket írt. Kíváncsi volt rá hogy mit reagálsz, vagyis hogy bele mész-e a kocsikázásba és egy kis szexbe.

Mivel sokan mondták már neked hogy vigyázz vele, nyilván van is alapja. Úgyhogy szinte biztos hogy csak arra kellettél neki. Ha valóban érdekelnéd őt, szeretne megismerni, veled lenni (nem szex), kíváncsi lenne rád, akkor írt volna. Így felejtős a srác, de hidd el jobban is jársz ha nem foglalkozol ilyen pasikkal. 22/L

2010. febr. 21. 12:40
 4/17 A kérdező kommentje:

Azért vettem olyan komolyan, mert lehet, hogy nem csak viccelt.

Meg az is furcsa, hogy nem is válaszolt.

Nálam ez úgy jött le, hogy rádöbbent arra, hogy nem kap meg olyan könnyen, ezért nem is fárasztja magát...

2010. febr. 21. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:

22/L vagyok megint.

Ezek után, ha sajnálod is hogy nem lehet a ,,tiéd" mint pasi, szerelmed, nehogy az legyen ám hogy lefekszel vele azért hogy megbékítsd! Légy okos, tartsd magad, ne hagyd hogy kihasználjon. Most nyilván azért morcizik hogy beadd neki a derekad és lefeküdj vele.

2010. febr. 21. 12:43
 6/17 A kérdező kommentje:

12:40

Olyanok mondták azt, hogy vigyázzak vele, akik nem ismerik, csak a korkülönbség miatt.

Egyébként én nagyon megszerettem és reménykedek, hogy csak valami félreértés miatt nem írt.

Jajj és már kb. 4 hónapja beszélünk és eddig nem volt ilyen. A találkozót sem erőltette. Szóval én reménykedek...

2010. febr. 21. 12:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Hülye vagy és megérdemled, ha kihasznál, mert az orrodnál nem látsz tovább és nem hallgatsz másokra sem.
2010. febr. 21. 12:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát reménykedj!
2010. febr. 21. 12:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem fogok vele lefeküdni, nem vagyok hülye.

Csak abban reménykedek, hogy félreértettem valamit.

2010. febr. 21. 12:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ha valóban TE érdekelnéd őt, és nem csak a szexre hajtana, akkor mint ahogyan azt előttem is írták meg akart volna már ismerni... élőben... Ergo 4 hónap alatt már igazán javasolhatta volna h találkozzatok.

Ezt leszámítva is az a véleményem, h csak arra kellenél neki. Ilyennel nem szoktak a fiúk "viccelni". Csak próbára akart tenni, h beadnád-e már a derekad... Ki tudja még hány lányt szédít veled párhuzamosan...

Szerintem inkább keress egy korodbeli, rendes srácot, akit valóban érdekelsz.

18L

2010. febr. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!