Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak "arra" kellenék neki, s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak "arra" kellenék neki, s most rájött, hogy nem kap meg olyan könnyen? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és alakul valami egy 24 éves sráccal. Sokan mondták azt, hogy vigyázzak, nehogy csak "arra" kelljek neki. Ezért lassan haladtam vele, szinte minden nap beszélünk msn-en, de valamelyik este mondta, hogy menjek el vele kocsikázni és elkezdte sorolni, hogy mit csinálna vele, de utána monta, hogy csak viccelt, ő nem ilyen. Kicsit csalódtam benne, de ezt nem mutattam neki, majd elköszöntem, erre azt mondja: "Jól van most meg már menekülsz". De mikor tegnap ráírtam nem válaszolt semmit.

Szerintetek miért csinálja ezt? Rájött, hogy nem vihet olyan könnyen ágyba, s ezért fel is adta? Sajnálnám, mert nagyon megszerettem. Segítsetek, légyszi!!

2010. febr. 21. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

sztem azért csinálja ezt, mert elképzelhető h már egy kicsit sok ideje vagytok együtt és sokideje nemvolt szex, és az ilyen korosztály körében ez nemegészen így van már, h a csajok fél-1 éven keresztül szenvednek, h jaj, még nemvagyokkész, jaj énmég félek, jaj, jaj, jaj, jaj.....rengeteg különbség van a 2 korosztály között, és az sosem igaz amikor azt mondják, hogy "de érettebb a koránál" hiába, mert a korból adódó dolgok akkoris megmaradnak....

sztem nem csak arra kellesz neki, ezis csak ilyen 17 éves gondolkodás, amivel az őrületbe kergeted a pasidat. normális esetben, ha a csajban felmerül h csak arra kell a pasinak, akkor vagy megbeszéli ezt vele, vagy otthagyja. ez vhogy így szokott működni az idősebb korosztálynál és nem úgy h húzza-húzza meg szenved.

2010. febr. 21. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:

jaj most látom h ti még csak nemis találkoztatok...:S

hallod.....:D:D

sztem ne csodálkozz ha a fiú kicsit hülyén viselkedik....te 17 éves vagy, baromira másképp gondolkodsz mint egy 24 éves. sztem hagyd őt békén, és keress vmi max 17 éves srácot. nem illesz össze, nagyon nem egy idősebb pasival. csak problémáitok lesznek.

2010. febr. 21. 13:41
 13/17 A kérdező kommentje:

De nem én másztam rá...

Már régebbről ismertem, szemezdettünk stb.

Mikor felvett msn-re mondtam neki, hogy túl idő hozzám, de nem adta fel...

Én meg szép lassan belészerettem...

De én valahogy nem tudok róla ilyet elképzelni... az elején még a keze is remegett, meg mindig olyan kedves, aranyos... és zavarbajön ha látjuk egymást...

2010. febr. 21. 13:46
 14/17 A kérdező kommentje:
*idős
2010. febr. 21. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:

na figyi akkor....akkor talizzatok. sokszor. élőben azért jobban látod h mi a szitu, h csak arra kellenél-e neki.

mer ezaz msnkapcsolat egy 24 éves sráccal....ez őszintén megvallva elég gáz. lépjetek a tettek mezejére végre.

24L

2010. febr. 21. 14:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Na, de azóta rámírt és mondta, h ott voltak a haverjai...

Egyéként minden nap lát, mert ott megyek el ahol dolgozik, de még nem jött oda hozzám egyszer sem, csak az irodából sms-ezett, meg köszönt. :DDDD

2010. febr. 21. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:

akkor lépj a tettek mezejére te :D

írj neki egy smst, h milenne ha egyszer taliznátok, és dumálnátok kicsit...tökeccerű. ésakkor megtudod őt jobban ismerni, és léáthatod h mire kellesz neki.

amúgy ha megengedsz tőlem egy véleményt....nekem ez furcsa h 24 éves, és nem csinál semmit, ott megy el melletted de semmi, nemis kezdeményezi h élőben talizzatok. vmi nemoké. én arra gondolok h sztem csak szórakozik veled. kapcsolatot nemhiszerm h akar tőled.

de attólmég talizahtsz vele élőben, élőben sokkal több dolog lejön, és sokkal tisztábban fogsz látni. és utána dönts, vagy írj ki ide mégegy kérdést, amikor már taléiztatok élőben :D

2010. febr. 21. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!