Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval akkor megölelhetem? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval akkor megölelhetem? :D

Figyelt kérdés
Bő féléve felvettem msn-re. Többször volt olyan is, hogy 2 órát is beszéltünk. Mindig együtt mentünk suliba, de nem beszélgettünk. Kb. 1 hónapja beszélgetünk. Buszon 2 megállóra nemegyszer volt, hogy egymással szemben álltunk 5 cm távolságra. vagy annyi se. Aztmondta tartozok neki, mert segített [ :) ] Szóval akkor ilyen helyzetben megölelhetem? :O Barátnője sincs :/ És jól elvagyunk..
2010. febr. 20. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Miért ne? :-)

20/L

2010. febr. 20. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
simán :)
2010. febr. 20. 22:15
 3/12 A kérdező kommentje:
csak attól félek, hogy utána már nem fog velem beszélni >.o
2010. febr. 20. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
persze,hajrá!:)
2010. febr. 20. 22:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogyan adhatod meg a tartozásod...és itt konkrétan kérdezz rá hogy öleléssel? esetleg puszival? vagy akár mi:)ha jó fej és kedves ugyse utasit el ...sőt örülni fog neki...sok sikert:)(22:23as voltam)
2010. febr. 20. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Úgy olvastam: szóval akkor megölhetem? xD

perszzee

bárhol bármit bárkit bármikor bárhogy xD

2010. febr. 21. 02:17
 7/12 anonim ***** válasza:
ilyenkor csókold meg...ha elhajol akkor sincs gáz
2010. febr. 21. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem ő is szerelmes beléd ha ennyit beszélgettek!! Ez azt jelenti érdekled. Ha nemérdekelnéd akkor nem írogatna vissza vagy csak tőszavakban....Gondolj bele.,!!

CSÓK az jó ötlet!

2010. febr. 21. 11:51
 9/12 A kérdező kommentje:
csók?
2010. febr. 25. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csókot még ne... csak ha egyértelműen látod, hogy ő is vágyik rá, vagy bejössz neki, kedvel és az öleléstől sem riad vissza.
2010. febr. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!