Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, melyik fajta virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, melyik fajta virágot szeretitek a legjobban?

Figyelt kérdés
milyet vigyen a srác randira?

2015. ápr. 18. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A nárcisz a kedvencem, de bármilyen finom illatú virággal meglepne a pasi randin, annak örülnék :)
2015. ápr. 18. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Voros rozsat! Ha nem szereti a viragot, mondd neki, akkor igya meg a levet... Ugyanis a voroS rozsa szirmabol nagyon finom tea keszitheto. Aruljak is bulgariabaN teakent! Ezt is magyarazd el! N
2015. ápr. 18. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem barmilyen jo lenne.A lenyeg,hogy gondolt ram. :)
2015. ápr. 18. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon nem vagyok klasszikus csaj, úgyhogy független attól hogy bárminek örülnék amit nekem hozna, a rózsának a legkevésbé. Szép, szép de valahogy túl tipikus. Egyébként nagyon hamar elhervad. Én úgy vettem észre hogy az egyszerűbb virágok nagyon szerettettek és népszerűk az utóbbi időben. A margaréta, a liliom, a tulipán, nekem speciel ez utóbbi az egyik kedvencem.

Ha viszont valaki le akarna venni a lábamról akkor felidézném az 5.válaszolót, és a mezei virág csokorra szavaznék. Aranyos, egyszerű, ingyen van, kis kreativitással nagyon szép csokrokat lehet össze állítani, és ha a srác a két kezével szedte akkor az meg pláne lenyűgöző. Többre értékelném mint hogy virágot vesz egy üzletben.

Szóval ha egyszer valakitől ilyet kapnék hozzá mennék feleségül :D.

Én már egyszer ősszel is csináltam virág csokrot. Kevéske virággal, pár érdekes növénnyel, vörös levelekkel és nagyon szép volt. De most minden virágzik, szóval nem túl megerőltető csokrot készíteni.

2015. ápr. 18. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Rózsát szerintem ne.Én az első randin túlzásnak tartanám és lehet egy kicsit meg is ijednék a nagy csokor rózsától.Szerintem tulipánt vigyél,az mindig olyan "praktikus"
2015. ápr. 19. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!