Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik fajta virágot szeretitek a legjobban?
Hát én nagyon nem vagyok klasszikus csaj, úgyhogy független attól hogy bárminek örülnék amit nekem hozna, a rózsának a legkevésbé. Szép, szép de valahogy túl tipikus. Egyébként nagyon hamar elhervad. Én úgy vettem észre hogy az egyszerűbb virágok nagyon szerettettek és népszerűk az utóbbi időben. A margaréta, a liliom, a tulipán, nekem speciel ez utóbbi az egyik kedvencem.
Ha viszont valaki le akarna venni a lábamról akkor felidézném az 5.válaszolót, és a mezei virág csokorra szavaznék. Aranyos, egyszerű, ingyen van, kis kreativitással nagyon szép csokrokat lehet össze állítani, és ha a srác a két kezével szedte akkor az meg pláne lenyűgöző. Többre értékelném mint hogy virágot vesz egy üzletben.
Szóval ha egyszer valakitől ilyet kapnék hozzá mennék feleségül :D.
Én már egyszer ősszel is csináltam virág csokrot. Kevéske virággal, pár érdekes növénnyel, vörös levelekkel és nagyon szép volt. De most minden virágzik, szóval nem túl megerőltető csokrot készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!