Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

Pénteken délután volt egy iskolai rendezvény és láttam egy srácot.Nagyon helyes,rögtön megfogott benne valami.Előtte ült,szerintem ő is 9.-es(vagyik akikkel volt az mind 9.-es).Amikor hátrafordult rápillantottam és mosolyogtam is...de nem vett észre,vagy csak nem érdeklem.Eddig nem is nagyon láttam a suliba.De szívesen megismerném:)

Mit tegyek,hogy észrevegyen?

Kérlek ne írjátok,hogy miért nem kezdeményeztem beszélgetést vele,ha úgy is előttem ült.Totál leblokkoltam,ráadásul ott voltak a haverjai meg nekem a barátnőim is.

15/L

2010. febr. 20. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb a rádnéz, vágd el a torkod
2010. febr. 20. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Merhogy?

Lehetőleg értelmes válaszokat írjatok!Mindig bebuktam pasitéren,ezért kérek tanácsot.Aki ilyen szintű választ tud írni,mint az első,az kíméljen.

2010. febr. 20. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
'Mindig bebuktam pasitéren' <--- ez megválaszolja a kérdésedet
2010. febr. 20. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

dobj egy levelet a szekrényébe :) (órák után amikor senki nincs már a suliban ,vagy óra közben kéreckedj ki a mosdóba)

így nem látják mikor bedobod

írd neki hogy vár rá xy helyen egy helyes csajszi :)

2010. febr. 20. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a normális választ,harmadik válaszoló.Ez nagyon jó ötlet lenne.Csak nincsenek szekrényünk...:( Azt sem tudom konkrétan melyik osztályba jár,hogy hívják,hol van az osztályuk:(:(

Elég nehéz így.

2010. febr. 20. 20:52
 6/9 anonim válasza:
inkább ne csinálj semmit csak szemezz vele
2010. febr. 20. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom:)
2010. febr. 20. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
úram isten nem tod hogy meik osztályba jár szőke vagy? én 1.sősöktől a 12.-ig tom az összesnek a nevét vagy csak én vok ilyen? xD
2010. febr. 21. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:
"kedves" utolsó:nem hiszem,hogy olyan nagy hiba,hogy nem tudom az iskola több,mint 800tanulójának a nevét...Még gyólyatáborban sem egy turnusban voltun...
2010. febr. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!