Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jo randihelyeket?
Sziasztok!
Most lesz egy lannyal az elso randink es az lenne a kerdesem hogy hova vihetnem el kicsit romantikazni?
Szia!:)
Egy hangulatos cukrászdába/teázóba, ahol nincsenek millióan és letudtok ülni normálisan beszélgetni, valami olyan programra amiben járatos vagy (pl ha a csillagászat érdekel, szerintem őrült romantikus program lehet már első randira is, ha elmentek egy csillagvizsgálóba és magyarázol neki), egy helyre amit ismersz és szeretsz sétálni vagy fagyizni, szerintem általában egy jó kezdés ha általad ismert és kedvelt helyre viszed (bizonyos keretek között). Otthonosabban mozogsz, megnyílsz előtte de nem túlságosan, és hamar kiderül, hogy működtök-e együtt.
De a szimpla cukrászda/teázó mindig működött!:) Mozit nagyon nem ajánlom, azt sose értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!