Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók, nektek mi hiányzik legjobban a párkapcsolatból?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 22:55
11/21 anonim válasza:
Hát nekem még nem volt sosem kapcsoaltom sajnos, de ami a legjobban vonzz egy kapcsolatban az az hogy tudom hogy van aki szeret és akivel akármit megbeszélhetek akihez akármikor odabújhatok és átölelhetem ha olyanom van stb..
12/21 A kérdező kommentje:
Ez aranyos, köszi!
2015. ápr. 15. 23:24
13/21 anonim válasza:
8-as vagyok. Nem szeretném és nem is tudok ki emelni dolgokat, hogy mi hiányzik a legjobban tényleg minden. Akkor nagyon boldog voltam.
14/21 anonim válasza:
Az, hogy a csodás beszélgetések mellett lehessenek olyan pillanatok is, amikor szavak nélkül megértjük egymást, pusztán egy tekintettel, mozdulattal, gesztussal is, amikor nincs szükség szavakra. Hogy törődjünk a másikkal, de ne vigyük túlzásba, ne anyáskodjunk, apáskodjunk egymás felett. Legyen szenvedély, tűz a kapcsolatban, közös programok, nagy nevetések, és ha kell, sírós összeborulások is. Sűrű, minőségi szeretkezések legyenek, és bárki kezdeményezheti ezt - a nő is, igen-, ne legyen téma ez, és sértődés sem belőle. Ne a másik leigázása legyen a cél, és az önös érdekek lebegtetése, hanem a másiknak való örömszerzésen legyen a hangsúly. Ha nem értünk egyet valamiben, akkor sem hordjuk el egymást mindennek, hanem tiszteletben tartjuk a másik gondolatát, érzéseit, és mindig a lehető legjobb megoldásra törekedünk. Na, elég lesz? :D
15/21 A kérdező kommentje:
Ó, igen, csodaszép volt. :)
Azt én is nagyon szeretem, mikor jó egymás mellett "hallgatni".
2015. ápr. 15. 23:34
16/21 anonim válasza:
Az, hogy már azzal megvolt a program, hogy együtt voltunk. :) Közös csínytevések.
A szex, ha jó volt...
Nagy kajálások, programok.
Hogy megmasszírozott. Hogy bármikor felhívhattam. Hogy megnyugtatott, és meghallgatta a kis lelki mütyürjeimet. Hogy volt egy közeli bizalmasom, akire mindent rábízhattam. Hogy új embereket ismerhettem meg általa.
(És mi az, ami nem hiányzik? Minden, ami nem működött, mert ha nem működik, akkor a fentiek sincsenek...)
17/21 A kérdező kommentje:
A lelki mütyürök, igen!
Szuperek vagytok, köszi!<3
2015. ápr. 15. 23:40
19/21 anonim válasza:
Az, hogy valaki átöleljen és szeretgessen. Olyan jól esne. De sajna úgyse lesz senkim :(
19l
20/21 anonim válasza:
A semmi is opció? Mert akkor én azt választanám:D L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!