Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi kisgyermekes anyukával?
Az ex szapulásában -nem csak kisgyermekes anyáknál- az a probléma, hogy általában kettőn áll a vásár, és egyrészt nem túl szimpatikus, ha valaki a történtekből nem vállal be még egy 10%-nyi részt sem, magát kizárólagos áldozatnak tartja, másrészt azt mutatja, hogy még nagyon nincs túl az egészen, nem áll készen arra, hogy új kapcsolata legyen, mert a legfontosabb mg mindig a Béla, aki elhagyta, aki nem fizeti a gyerektartást időben, stb. És sajnos a gyűlölet van olyan erős érzelem, mint a szerelem, a kettőnek viszont nem mindig van egyszerre hely.
Nem akarok általánosítani, nem gondolom, hogy mindenki így működik, de egyetértek az előttem szólóval, hogy sajnos túl sok gyerekes nő ilyen, hogy már az első 1-2 üzenet váltásnál töményen jön ez a panasz áradat, és ez azt mutatja, hogy az élete még mindig akörül a kapcsolat körül forog.
épp ezért írtam az egyik előző válaszomban, hogy ne menjünk ebbe most bele, mert már teljesen eltértünk a kérdező kérdésétől.
Az exet addig szokták felemlegetni, ameddig még számít, amíg vannak valamilyen érzelmek, mint írta a 11-es. de ha van egy (több) gyerek, akkor véglegesen sosem lehet lezárni a kapcsolatot. mindig ottmarad köteléknek az apróság. ezért jellemzőbb ez az anyukákra.
nem akarom megsérteni sorstásraimat, teljesen érthető, nehéz egyedül maradni egy kis manóval. és természetesen nem mindenki ilyen. de vitathatatlanul sokan.
megválaszoltuk.
de képzeld el: felébred a kérdező. >> de jó van egy csomó válaszom! >> :) >> ezek nem is nekem írnak, hanem egymással beszélgetnek >> :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!