Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi kisgyermekes anyukával?
sok sikert, szerintem ne kérdez rá már az első randikon mert úgyis elfogja mesélni magától
várd meg azt
Szerintem megkérdezheted. Csak ne faggasd.
Elég kínos szokott lenni, mikor látom egy férfin, hogy szeretné megkérdezni, de nem tudja hogyan tegye vagy szabad-e egyáltalán és kerülgeti a témát.
(egy kisgyermekes anyuka)
4-es: egyébként probléma lenne, ha a kínos nem meri megkérdezi, ezért csak kerülgeti a témát helyett egyszerűen mondjuk már az első randin egyenesen rákérdezne?
Nem voltam még ilyen helyzetben, de nekem természetesnek tűnne, hogy erre rákérdezek, főleg ha igazából nem tudom, hogy házas volt e vagy özvegy...
(egyébként, azt gondolom a párkapcsolatok nagy része az elégtelen kommunikáció miatt siklik ki, az emberek többsége nem mer kérdezni, nem meri elmondani mi nyomasztja, stb).
5-ös, teljesen igazad van. Ez az egyik legnagyobb probláma. Valmit mondani/kérdezni akar, de nem meri.
Nem lenne gond. Az ismerkedésünk legelején is megkérdezheti, ha érdekli. De hangsúlyozom - ez ne menjen át faggatásba.
Röviden, a lényeget meg lehet, sőt kell is kérdezni. Ez teljesen természetes. Aztán szép fokozatosan előjönnek a részletek.
5-ös vagyok: faggatni biztos nem faggatnám, főleg, hogy amennyi tapasztalatom van a témát illetően (nem sok, és semmiképpen nem reprezentatív), inkább azt láttam, hogy kérdés nélkül, még az előtt, hogy a randiig eljutottunk volna már sokat tudtam az apukáról és a szakítás körülményeiről, mondhatni túl sokat (szerintem senki nem akarja fél órán át hallgatni az elején, hogy mekkora szemét volt a pasi, hogy otthagyta/megcsalta).
De ilyen helyzetben szerintem egy rövid, célratörő magyarázat tökéletes, 2-3 mondatban össze lehet foglalni az egészet 10 másodpercben, mert szerintem az azért érdekes lehet, hogy az apuka mennyire van "jelen"
Utolsó:
Ez tapasztalat?
Azért ne általánosíts!
Egy szintén kisgyermekes anyuka
igen, tapasztalat.
az lemaradt az utolsó válaszomnál, hogy egyben a ngyes is vagyok, tehát kisgyermekes anyuka. nem randitapasztalataim vannak más anyukákkal:) de rengetegen csinálják ezt. mindenkinek elmesélik, hogy ők az áldozatok és mekkora egy r*hadék az ex. annak a férfinak, akivel ismerkednek szintén.
nem általánosítottam, nem írtam, hogy mindenki ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!