Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öszejöttem egy néger lánnyal, nem óriási gáz?
Magyarországon lakik és adminisztrációs munkát végez 1 hivatalban. Szex még nem volt, csak 1-2 puszi stb. Az anyja fehér, az apja külföldön dolgozik és van 1 fiú tesója az is külföldön tartózkodik, persze ők már feketék, mert képet mutatott róluk. Anyámék nem tudnak semmiről, csak annyit hogy járok egy lánnyal, csak nem sejtik hogy milyen színű, lehet hogy megölnének.
Hogyan mondjam el nekik? Pláne ha megtudja az utcánkban mindenki és a rokonság , ez elég gáz!
Mit csináljak?
A lány gyönyörű mint 1 istennő! Nem szeretném megbántani. -)
Úristen! Ennyi pozitív választ kaptam. Mindenkinek köszi!
Természetesen komoly kapcsolatot szeretnék. -)
És akkor mi van ha néger?örülj neki.
Nem cigány mert talán akkor kicsit neccesebb volna.
szerintem.
Na ez most érdekes számomra...Itt mindenki milyen pozitívan áll a dologhoz bezzeg ha egy lány írta volna hogy összejött egy néger palival biztos mindenki írná hogy ejnye-bejnye magyar vagy járj fehérrel,járj magyarral...
Na mindegy amúgy én kivagyok a négerektől mertmár szinte mindenütt ottvannak,és már nem is olyan nagy kuriózum...de ha te boldog vagy vele,hajrá.
"bezzeg ha egy lány írta volna hogy összejött egy néger palival biztos mindenki írná hogy ejnye-bejnye magyar vagy járj fehérrel,járj magyarral... 2
Aki ezt írta volna,az sem lenne normális.Egy magyar lány mis miért ne járhatna akármilyen nemzetiségű pasival,ha kijönnek?
"Na mindegy amúgy én kivagyok a négerektől mertmár szinte mindenütt ottvannak,és már nem is olyan nagy kuriózum...de ha te boldog vagy vele,hajrá."
Akkor Te majd nem jársz néger csajjal/pasival.Nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!