Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Öszejöttem egy néger lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öszejöttem egy néger lánnyal, nem óriási gáz?

Figyelt kérdés

Magyarországon lakik és adminisztrációs munkát végez 1 hivatalban. Szex még nem volt, csak 1-2 puszi stb. Az anyja fehér, az apja külföldön dolgozik és van 1 fiú tesója az is külföldön tartózkodik, persze ők már feketék, mert képet mutatott róluk. Anyámék nem tudnak semmiről, csak annyit hogy járok egy lánnyal, csak nem sejtik hogy milyen színű, lehet hogy megölnének.

Hogyan mondjam el nekik? Pláne ha megtudja az utcánkban mindenki és a rokonság , ez elég gáz!

Mit csináljak?

A lány gyönyörű mint 1 istennő! Nem szeretném megbántani. -)

2010. febr. 19. 16:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Úristen! Ennyi pozitív választ kaptam. Mindenkinek köszi!

Természetesen komoly kapcsolatot szeretnék. -)

2010. febr. 19. 17:38
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

És akkor mi van ha néger?örülj neki.

Nem cigány mert talán akkor kicsit neccesebb volna.

szerintem.

2010. febr. 19. 18:00
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
mondd azt nekik akkor, hogy a rabszolgád, akkor nem fognak cinkelni és még el is hiszik
2010. febr. 19. 18:07
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
A cigánnyal sem lenne gond szerintem.De a négerrel sem.Ha szüleidnek problémája van,az őket minősíti.Ettől még sok minden jó tulajdonságáért tisztelheted a szüleidet,sőt kell is tisztelned őket,mert ők adták az életet Neked,de NEM szólhatnak bele a párválasztásodba,az a TE döntésed,határozottnak kell lenned.Csak a konkrét ember számít,nem számít a bőrszín.Sőt nekem például direkt bejön a sötétebb bőrszín,és pl.simán el tudok cigánnyal is képzelni,komoly kapcsolatot is,természetesen nem putrissal,hanem olyannal,aki normális,normális stílusú,iskolába jár,ápolt,stb...Például van is egy csaj a suliban,akivel próbálkoztam is,csak kiderült,hogy van pasija:(:(:D:D De bunkó,idióta,ápolatlannal nem,akkor sem,ha fehér.A konkrét személy számít,a rasszisták meg elmehetnek a...
2010. febr. 19. 18:41
 15/24 anonim ***** válasza:
29%

Na ez most érdekes számomra...Itt mindenki milyen pozitívan áll a dologhoz bezzeg ha egy lány írta volna hogy összejött egy néger palival biztos mindenki írná hogy ejnye-bejnye magyar vagy járj fehérrel,járj magyarral...

Na mindegy amúgy én kivagyok a négerektől mertmár szinte mindenütt ottvannak,és már nem is olyan nagy kuriózum...de ha te boldog vagy vele,hajrá.

2010. febr. 19. 18:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem cink, nekem tetszenek a feketék és az ázsiaiak :D
2010. febr. 19. 21:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha van huszonéves lánytesója, mutass már be neki.:D DE ha van japán lányismerősöd, neki is bemutathatsz.:D
2010. febr. 20. 08:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"bezzeg ha egy lány írta volna hogy összejött egy néger palival biztos mindenki írná hogy ejnye-bejnye magyar vagy járj fehérrel,járj magyarral... 2

Aki ezt írta volna,az sem lenne normális.Egy magyar lány mis miért ne járhatna akármilyen nemzetiségű pasival,ha kijönnek?

2010. febr. 20. 08:44
 19/24 anonim ***** válasza:

"Na mindegy amúgy én kivagyok a négerektől mertmár szinte mindenütt ottvannak,és már nem is olyan nagy kuriózum...de ha te boldog vagy vele,hajrá."

Akkor Te majd nem jársz néger csajjal/pasival.Nem kötelező.

2010. febr. 20. 08:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
pff.. minek jöttél össze vele ha szégyenled? ha igazán érdekel a lány, akkor nem foglalkozol mások véleményével.
2010. febr. 20. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!