Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van arra esély, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra esély, hogy még elhív valahova ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Kb. egy hónapja randiztam egy sráccal, én nagyon jól éreztem magam, úgy tűnt, hogy ő is jól érzi magát, de azóta csak nagyon ritkán beszélünk és akkor is olyan mintha nem tudnánk miről beszélni. Van arra esély, hogy még elhív valahova ennyi idő után? Vagy már nincs jövője ennek a "kapcsolatnak"?

Egyébként a történet szempontjából talán még fontos lehet, hogy én egyszer azóta elhívtam teázni, amibe először beleegyezett, aztán írt egy üzenetet, hogy neki mégsem jó.

Mindketten 19 évesek vagyunk.

2015. ápr. 6. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha megírta az üzenetet, hogy neki nem jó és utána nem hozta fel, hogy mikorra rakjátok szerintem felejtős :S

De nem lehet , hogy nagyon elfoglalt mostanság?

Ha akar valamit lép ha nem nem.

2015. ápr. 6. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem offold, ha akarna találkozni már hívott volna. nem 1-2 napról van sz hanem 1 hónapról, tuti hogy off. vagy nem jösz be neki vagy van más
2015. ápr. 6. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg sokat kell tanulnia, de akkor meg miért írogat ha nem akar semmit?
2015. ápr. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!