Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbol lehet jó kapcsolat?
Figyelt kérdés
Az van hogy 17 éves vagyok fiú jó tanuló nem szoktam járni bulizni csak az iskola meg a fociedzsés tolti be a napjaim.. Nagyon megtetszett egy lány már találkoztunk jól elvoltunk.. A lány 13 éves múlt de a korához képest nagyon érett 16-17 évesnek nézki.. Szertintetek ebböl lehet jó kapcsolat?2015. ápr. 6. 20:40
1/2 anonim válasza:
Lehet. Ez rajtatok múlik, szerintem próbáld meg. Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Ha nem próbáljátok meg sosem fogjátok megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!