Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne világosítani a bőröm?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy barnább a bőröm az átlagosnál,(nem vagyok cigány még mielőtt valaki ezzel jönne) és nyáron nagyon könnyen barnulok és rettentően barna leszek és tényleg úgy nézek ki akkor mint egy cigány és nagyon zavar, van egy fiú aki tetszik nagyon és előtte sem szeretnék így megjelenni nehogy félreértse... Valaki nem tudna ajánlani valamit?2015. ápr. 5. 21:38
2/12 anonim válasza:
Vitiligo, Michael Jacksonnak bevált.
3/12 anonim válasza:
Ha napra mész, akkor próbáld takarni a bőrödet, így nem barnulsz annyira.
4/12 A kérdező kommentje:
#3 köszi,csak a strandon sajnos ez nem könnyű, sőt...
2015. ápr. 5. 21:46
5/12 anonim válasza:
Sokaknak bejönnek a pigmentált csajok. Pl nekem is.
6/12 A kérdező kommentje:
:)
Azért várom a többi válasz is:)
2015. ápr. 5. 22:16
7/12 anonim válasza:
Én nem tudom, szerintem nagyon sehogy.:'D
Persze ha valaki tudod valamit én is kíváncsi lennék, bár az én bőröm világos, kissé sárgás annak ellenére, hogy nem vagyok ázsiai, egészséges vagyok, s a családban senkinek sem ilyen.><
8/12 anonim válasza:
Azthiszem ha 40 vagy a feletti faktorú naptejjel kened be magadat akkor nem barnulsz.
9/12 anonim válasza:
Gyerekeknek való naptejet vegyél (40-50-es faktor számút). Ne csak a strandon kend be magad vele, hanem otthon is mielőtt elindulsz valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!