Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első visszautasítás után lehet még esélyem?
kicsit nehezen tudtam feldolgozni amikor először visszautasított, de összeszedtem magam és újra írtam neki, de a beszélgetésünk már nem a régi, nem sok téma van amiről beszélni lehetne, és amihez adja magát, rövid válaszokat kapok tőle, és nem is nagyon kérdez vissza, már félek ráírni mert tudom hogy 10 perc után meghalna a beszélgetésünk. Nem rég aztán szóba került újra a dolog, és azt mondta, idézem: "Figyelj vannak falaim de nem reménytelen őket megugrani". Egyébként nagyon is jó véleménnyel van rólam, ezért is nem értem ezt most. 2-szer taliztunk eddig, mind2 jól sikerült, sokat nevettünk, csak az egymás megismeréséről szólt, szóval nem kezdeményeztem semmit, mert úgy érzem ennyi kellett. Vajon ez lehet a baja? és mit tudok még tenni? beszéljek meg vele egy újabb talit még ilyen körülmények között is? vagy vegyek neki valamit? vagy engedjem el végleg?
szerintetek mit tegyek? 18/F és 16/L :)
Ha nagyon fontos neked, probalkozz meg egy darabig. Van amit csak el kell fogadni, nem lehet mast tenni.
Mindenesetre rossz elojel, ha mar ilyen magas falakat kell megugorjal rogton az elejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!