Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy igazán jó pasit?
elvileg érdeklem, de elég sajátos módon mutatja ki.. Mikor mondtam h nemtudom kedvel e azt mondta h ő se tudta h én kedvelem e...
De h szerinte ő adott jelzéseket felém... Hát szerintem pedig néha bunkó és távolságtartó.. Mi a véleményetek? Bevállhat az h elérhetetlennek látszom, v úgy teszek mintha nem izgatna? Valójában nagyon skat gondolok rá. Eddig úgy tűnt a férfiak csak addig érdeklődnek míg nem viszonzom az érdeklődést.. Amint kedves leszek v kimutatom h tetszik rögtön fütyülnek rám..
Nem a melleimmel v külsőmmel szeretném..már megfogtam valamivel a külsőmben ha egyáltalán szóba áll velem.. De én szeretném ha akarna is engem,h érdekeljem .. H akarjon megszerezni és meghódítani
csak normális válaszokat légyszi!
Ha az ember lányának egy számára kedves fiú visszajelzéseket küld felé.. jelen esetben ráír túlon túl be tud lelkesedni ,ami nyomulásnak hat. Amit én ajánlok: 1.facebookon minél távolság tartóbb legyél tőmondatokban vagy rövid mondatokban válaszolj...ne szmájlizz.
2.nem tudom h mennyit találkoztok..de ha összefuttok akkor légy kedves, mosolygós, barátságos vele.. merj önmagad lenni. Old a feszkót humorral.
Ha már mindketten bevallottátok a dolgot.. akkor mindenképpen hagyd a srácra..mert ha te lépsz akkor könnyen beégetheted magad. Légy kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!