Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban az ápolt fiúkat már bu. Zinak tekintik?
16F
Pl. hónalj borotválás,miteszerek elleni kenőcs,kézpuhító krém,arc hidratáló krém,szájvíz...
Volt hogy mondtam már haveroknak és furán néztek rám.
Ezt csak a lányok miatt,meg persze magam miatt.
?
#2 és #11 válaszoló.
Lehet hogy csak megérzés de szerintem csak ti vagytok nők a válaszolók között :,D
és köszi nektek főleg.meg még azoknak akik pozitívan álltak hozzá a kérdésemhez.
13#
Tehát a szőrös hónalj már igénytelenség? :D
Elmondom, hogy a haj is szőr és megvan a funkciója. Kíváncsi vagyok mikor jön el az a kor amikor a haj igénytelennek fog számítani és mindenki, férfiak/nők egyaránt Bruce Willis fejjel fognak rohangálni az utcákon :D
Amúgy az én barátnőmnek még tetszik is. Azt mondta elhagy, ha le merem borotválni vagy gyantázni a mellkasszőrömet.
Szerintem sincs ebben semmi. Ez még egyáltalán nem ok arra, hogy melegnek tituláljanak.
30/f
Előre leszögezem, hogy nőként válaszolok.
A hónaljborotválás szerintem is kicsit homo, de mit lehet tenni, ma már undorítónak számít, ha valaki kicsit is férfiasabb. A kézpuhító meg arckrém szerintem is túlzás, de ha száraz a kezed/arcod, akkor érthető. Mondjuk, ha zsíros krémet használsz az arcodra, akkor ne csodáld, ha mitesszerek elleni is kell valami, tinikorban eleve több faggyút termel a bőröd, nem kell ezt még megtoldani valami mesterséges vacakkal.
Nálam az ápoltság az egyenlő azzal, hogy rendesen tisztálkodik, odafigyel magára egészségügyileg, és normálisan hordja a haját-körmét, ilyeneket. De annyira még nem viszed túlzásba, akkor leszel igazán nagyon homokos-szerű, ha már a mellkasod meg a pöcörőd körül is borotválod. Szerintem. De kinek mi. Ha te így jól érzed magad, akkor ne foglalkozz senki véleményével. Mert csak ez a fontos.
Annyitól még nem, hogy ha pattanásos, használ ellene krémet, borotválja a hónalját, szájvizet használ.
Ha már túlzásba viszi, akkor hogy is nevezik, azt hiszem: metroszexuális. :)
16#
Nem, ő mindenhol borotválja mert úgy érzi magát jobban, de ez nem jelenti azt, hogy elvárná vagy igényességi kérdést csinálna belőle.
És mivel a hónaljszőrt férfiasnak szoktuk mondani, nem is nagyon állna jól egy nőnek.
Mellesleg van, hogy én is leszedem amikor már jobban megnő mert jobban tetszik, de ez ugyanúgy nem jelenti, hogy összekötném az igényességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!