Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban az ápolt fiúkat már bu. Zinak tekintik?
16F
Pl. hónalj borotválás,miteszerek elleni kenőcs,kézpuhító krém,arc hidratáló krém,szájvíz...
Volt hogy mondtam már haveroknak és furán néztek rám.
Ezt csak a lányok miatt,meg persze magam miatt.
?
a rendbetartás nem egyenlő a b*zisággal, nem, ez nem b*zi, felnőtt korban is ugyanúgy használod a legtöbb cuccot, bár a sima arcmosás, sportolás nekem elég volt a miteszerek ellen, kézkrém meg már túlzás, mert hozzászokik a kezed.
A gáz az, ha ilyen vékony, törékeny srác vagy, mert akkor alapból langyinak néz ki ha így ennyit foglalkozol a higiéniával.
(nekem egészség a rendes kaja, sport ÉS kellő ápolásból áll, ha csak az ápolás van meg az szerintem gáz)
" hónalj borotválás"
forró fiuka vagy mi? :D:D
Kéz puhító, hidratáló????? Mérgezd magad igen, te higénia megtestesítője XDXD Tudod mi hidratál?? Kinek találod
A VÍZ!! XDXDDX
Csak csajok miatt, meg saját egészséged rongálásáért.
Végülis csak semmit se írtál ami konkrétan higénia megörző vagy egészség segítő lenne de mindegy te kis farhtúró.
Jaguár
Szerelj kocsit egész nap a szabad ég alatt, vagy köszörülj, és úgy kiszárad a kezed, hogy bármit szívesen rákennél, csak ne repedezzen be :DDDD
Nekem van kifejezetten erre a célra krém, mert rommá szárad a kezem ilyenkor :)))
Arc hidratálót én sem használok (víz, ráadásul kötelezően hideget szoktam) többi stimt. Még sosem neveztek melegnek :D
Dowd, akkor teljesen megértem, hogy valaki kézkrémet használ. :D Az előbb ez eszembe is jutott.
Ám erős kétségeim vannak afelől, hogy a kérdező köszörülés, kocsiszerelés vagy éppen az egész napos favágás/ásózás miatt használ kézkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!