Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi előtt szex?
Figyelt kérdés
Ma majdnem lefeküdtem egy sráccal..de még soha nem randiztunk. Kilencedikes én tíz.. szívesen megtenném..de annyira gáz lenne így2015. ápr. 1. 22:31
1/9 CptTomato válasza:
Nem lesz randi.. ha lefekszel vele ha nem.... szexelni akar te pedig már "bizonyítottad" hogy megkapható vagy.
Ha akarsz feküdj le vele de randira ne várj.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy maradi vagyok de randi(k) után szoktak szexelni.
3/9 anonim válasza:
Kilencedikes korban randi után is gáz szexelni...Ez valami fejlődési rendellenesség a gyerekeknél? Meg kisfiúkra buksz.
Mondjuk áprilisi térfának jó vót.
4/9 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg, hogy mit szeretnétek?
Csak mert mindketten ugyan azt szeretnétek.: dugni. Fölöslegesen játsszátok itt a "járjunklegyünkkapcsolatbanabbanszexelünk" játékot.
Mondd meg neki, hogy szexbarátok lehettek. Ha valaki kapcsolatot akar, azt utána is lehet. De ne álltasd magad.
5/9 anonim válasza:
szerintem nem lenne gáz. ha kívánjátok egymást, akkor hajrá! csak védekezzetek is.
6/9 anonim válasza:
És még buzdítanak is, látod?:DD Dugasd meg magad egy kilencedikessel tizedikesen....pff
Mondjuk még beillik áprilisi tréfának.
8/9 A kérdező kommentje:
nem tréfa, én tényleg kedvelem őt..de ő tényleg csak leakar velem feküdni? és ennyI?
2015. ápr. 2. 15:41
9/9 anonim válasza:
képzeld el úgy, mint egy mérleget. akkor fog működni, ha mindketten ugyan annyit adtok bele. ha te is meg ős is csak szexelni akartok, akkor csináljátok. csak figyeljetek oda a védekezésre meg egymásra. ha mindketten nyitottak vagytok kapcsolatra is, akkor is rendben van minden, akkor viszont csináljatok mást is a szexen kívül együtt. csak arra kell figyelni, hogy amit a másik belead a kapcsolatba, azt viszonozd te is. akkor van egyensúlyban a mérleg. ha viszont te teljesen mást akarsz mint ő, akkor hagyd és keress mást. csak rajtad múlik, mert te vagy a lány. ha nem bánod, hogy csak szex lesz, akkor csináljátok minél előbb és minél többször. ha viszont ragaszkodsz a kapcsolathoz, akkor ne feküdj le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!