Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mien stilus, szavak jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mien stilus, szavak jönnek be a csajoknak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 11:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Heh kislány tévedésben vagy, a csaj nem cigány szó, a cigányok a séjt használják a csajra.

Nem vagyok amúgy kicsit sem cigány, csak volt egy cigó osztálytársam.

K.A. 17/F

2010. febr. 18. 12:14
 12/24 anonim ***** válasza:

17/F:

cigány eredetű szó :)

nézz utána :)

valószínűleg úgy használják a shéj-t is, mint szinonimát. ilyet mi is teszünk, pl. hölgy, leány, lány, nő... :)

2010. febr. 18. 12:17
 13/24 anonim ***** válasza:
42%

Ti nagyon okosak ilyen alapon szláv, latin, görög, germán eredetű szavakat se használjatok, csak ősi magyart!

A "csaj" szó benne van a magyar nyelvben, a hétköznapi beszédben. Azok a csajok akiknek ez derogál, azok hülye nyelvművelő p*csák.

2010. febr. 18. 13:36
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem a "Gyere drágám elviszlek vásárolni és mindent fizetek ami csak megtetszik." Mondat nagyon tetszene. De a mai fiúkból kiindulva már annak is örülök, ha használják azt, hogy "köszönöm"
2010. febr. 18. 13:57
 15/24 anonim ***** válasza:

13:36

számomra különbség van a 'cigány-dolgok' és a többi között, ergo rám ne használjanak cigány szót.

nem, nem rasszista vagyok, mert nem a bőrszínük miatt gyűlölöm őket, hanem a viselkedésük miatt. és ugyanúgy viselkedhet cigány módjára egy magyar, egy ukrán, egy ausztrál bennszülött, vagy akárki...

és inkább vagyok "hülye nyelvművelő p*csa", mint drogos partik_rva, akin a fél város átment már, és aki olyan szavakat hall szívesen a barátjától (vagy bocs, a "pasijától"), hogy 'gyere drágám, elviszlek vásárolni és mindent fietek'... ;D

a nemtudomhanyas "hülye nyelvművelő p*csa"

2010. febr. 18. 15:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Aha, szóval burkoltan le drogos partik*rvaztal. Ha már nem érted a viccet, legalább ne személyeskedj.
2010. febr. 19. 14:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy "drogos partik*rván" átment a fél város, de az tuti, hogy te "hülye nyelvművelő p*csa" abszolút kielégítetlen vagy, azért vagy ennyire zakkant.
2010. febr. 19. 14:49
 18/24 Ricsi0503 válasza:

ennyi erővel ne használd a következő szavakat sem:csaj,séró,pisál,piál,lóvé,gógyi,duma,csóró,és még sorolhatnám.

A kérdéshez hozzászólva,ha kellemes kultúrált szavakat használsz,és választékosan beszélsz azt mindenki értékelni fogja,a "menő vagyok csajozok" stílus csak keveseknek jön be.(tapasztalat)

2010. febr. 22. 17:06
 19/24 anonim ***** válasza:

utolsó: nem is használom őket :)

a "nyelvművelő hülyep_csa"

2010. febr. 22. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:

ja, és nagyon nem vagyok kielégítetlen, sőt :D

de nem fogom nektek bizonygatni, ugyanis még az ismerősök véleményét is letojom, nemhogy idegenekét :D

mellesleg nem kell mindent magára venni a kedves sértődékeny hölgyeménynek, amit mondtam, az csak egy általánosítás volt az igazi drogos partik*rvákra, akik komolyan is veszik, amit Te viccből írtál.

és ugye akinek nem inge...

2010. febr. 22. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!