Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy "az első randin nincs csók"?
Hogy hülyeség ilyen elveket felállítani, ha ott van valaki randin valakivel és kívánják egymást ennyire akkor miért ne lehetne csókolózni?
Nyilván ha nincs meg az a vonzódás akkor nem, azt se mondom, hogy akárhányadik randinak is kötelező eleme lenne a csók.
Tipikusan interneten előre megtervezzük, hogy mikor mi lesz. Szerintem ez az egész rémes, mármint ha arra gondolsz, hogy kijelenti a lány (vagy esetleg a fiú), hogy ez az elvárása. Nem normális előre kijelenteni ilyen dolgokat, bele kell vágni, jól kell magad érezni, és ha annyira jól érzed magad vele, annyira szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor miért ne lehetne? Mert kitaláltad a randi előtt, hogy tilos?:/
A nyomulós srácok ellen lehet van értelme, pl akik nem tudják felmérni, hogy jól sikerült-e a randi, és azt tanulták, hogy legelső randin kötelező megcsókolni. Ez a másik véglet, ez legalább olyan rossz.
Az, hogy akkor az minden volt, csak randi nem!!!
Azért megyünk el randizni valakivel, mert össze akarunk vele jönni. És ennek a kifejezése a kölcsönös csók, legkésőbb a randi végén! Ha nincs csók, nincs szimpátia sem, és nem is lesz több találkozás, ugyanis TÖK FELESLEGES!
"Kedves utolsó válaszoló! Szóval te azt mondod, hogy ha nincs már az első randin csók akkor nem is lesz folytatás. De ha pl a fiú nem meri megycsókolni a lányt és a lány nem akar kezdeményezni. Ebben és ehhez hasonló esetekben szerintem simán lehet még valami.+
hát akkor miért kérdezed, ha tudod a választ/sejted, kedves válaszoló? :D és mások véleményem meg mintha nem is számítana, most úgy csináltál...
Mi sem csókolóztunk a barátommal első randin, nem azért, mert szabályokat állítottam fel, hanem így alakult. Második alkalommal viszont megtörtént a csók, azóta együtt vagyunk.
Ha nincs csók első randin, attól függetlenül még lehet vonzalom! :)
A párom a 4. randin csókolt meg, igaz, a megsimerkedésünk utáni héten randiztunk 3x is. A három egymást követő randiból kifolyólag kétlem, hogy nem lett volna vonzalom közöttünk.:) Viszont bevallom, hogy a 3. randin már picit izgultam, hogy mi van ha nem tetszek neki eléggé, nem vonzódik hozzám, kaja van a fogam közt és hogy ezért nem csókolt még meg...már teljesen felspanoltam magam amikor megfogta a kezemet:)
A 4. randin filmeztünk és ott akkor tökéletes volt minden ahhoz, hogy elcsattanjon az első csók:) Visszagondolva nem bánom, hogy nem az elején 'kapott le', megérte várni arra a csókra:) Immáron 10 hónapja a páromnak mondhatom ezt a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!