Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk azt várják, hogy a nő kezdeményezze az intimitást?
Gondolok itt a csókra, szexre.
Legalábbis utóbbi két ismerkedésem során gyanús volt, hogy míg a fiú hívott el, szervezte a programot, úgy semmi nem történt. Az első srác néha "gyanúsan" belemászott az aurámba, de semmi. Két randi után nem is keresett. A másik, annak ellenére, hogy megfogta a kezem, andalgott velem néhányszor, sosem kezdeményezett többet, mégis egyszer odasúgta, hogy "várni fog rám". Én meg wtf? Kb. otthon esett le, hogy annak ellenére, hogy ő sem kezdeményezett semmit ezek szerint úgy gondolta majd én csinálok valamit, ha akarok.
Igazából csak azt szeretném megtudni, hogy ez mennyire általános? Tényleg sokan gondolják így, hogy ugyan elhívják a lányt, de aztán megvárják, míg ő megcsókolja, netán fölhívja magához?
Én azért se csináltam volna semmit, mert szerintem nem baj, ha első-második-harmadik randin nem mászunk egymás nyakába. Ráadásul így, hogy a derült égből egyszer csak én nyomuljak.
Elég fura volt a két srác viselkedése. :)
Én az első randin nem szoktam kezdeményezni a csókot és ez egyben a vesztem is.
Ha nincs az első randin csók, akkor nincs is folytatás a lány részéről, legalábbis ez a tapasztalatom.
Azért jó tudni, hogy vannak olyan lányok akik nem gondolnak semmi rosszra ha nem történik semmi olyan az első randin.
A második randin azért már illő közeledni a másik fél felé.
Számomra az a helytálló viselkedés, hogy a férfi kezdeményezzen csók és esetleg érintések terén.
A későbbiekben a nő is kezdeményezhet, de a kezdetekben a férfinek kell dominálni.
És gondold el, ezek egymást követték.:D Azt hittem már így megváltozott a világ.
Pont így látom, ahogy te, legalább az elején kezdeményezzen a férfi.
Viszont furcsállom, hogy a lányoknak nem jönne be, ha az első randin nincs csók. Szerintem egyáltalán nem baj. Sőt, előbb sugallja azt, hogy komolyan gondolod a jövőt és nem minél előbb a lényegre akarsz térni. Nekem az első pasinál volt az a benyomáson, hogy két randi után azért is hagyott a fenébe, mert nem csináltam semmit.
Valóban kiábrándító lehetett, hogy egymást követték. :)
Hát pedig ez így van és több sráctól is ezt hallottam vissza, hogy ha nincs csók az első randin, akkor ott a vége az ismerkedésnek.
Bírom mikor sok lány elkezd szövegelni, hogy nekik olyan fiú/férfi kell aki még tud udvarolni és nem a szexre hajt.
Közben meg ha nem lépsz már az elején és "csak" ismerkedsz, beszélgetsz, próbálod megismerni a másikat, akkor töketlennek tűnsz.
Randiztam egy lánnyal és a haverom másnap kérdezte, hogy "volt csók?"
Nem volt olyan a helyzet és a hangulat és én nem is akartam erőltetni.
Erre azt mondta, hogy "á, akkor nem is lesz semmi"
És tényleg nem lett belőle semmi.
Fura egy dolgok ezek. :)
Amúgy hány éves vagy?
Az udvarlók hány évesek voltak?
Érdekel, hogy milyen korosztályról van is szó a te esetedben.
Ha gondolod privátban is beszélhetünk.
Nyugi, nem harapok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!