Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan fiúval aki jól néz ki, de keveset beszél? Én valahogy nem tok egy témáról perceket beszélni.

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedvenceim a komoly, szotlan, de jol kinezo pasik :) nekem lehet hogy bejonnel, mert en sztem meg nalad is kevesebbet beszelek... Legalabbis mindenki erre panaszkodik :)))
2010. febr. 17. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:
a srác, aki most tetszik nekem elég csöndes... de annyira hihetetlenül aranyos :)) inkább járnék egy "nem beszélőssel", mint egy olyannal, aki állandóan löki a hülyeséget.. 17/L
2010. febr. 26. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!