Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombatra elhívtam egy lányt moziba, de nem tudom, hogy előtte és utána mit hogy?! :s F/19 L/20
Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást (kb. 8 éve), régen elég közel álltunk egymáshoz, de az utóbbi 2 évben nem is beszéltünk, egy hete kezdtünk el beszélgetni újra.
Más lányoknál eddig nem voltam ilyen izgatott, de ő egy kicsit megfogott, szeretném ha jól éreznénk magunkat és ne az legyen, hogy unalmunkban azt sem tudjuk hova menjünk.
Minden ötletet szívesen fogadok, sőt köszönök is! (Pénz nem lényeg, de egy Hilton kaviárral és pezsgővel azért nem fér bele.. :D)
2015. márc. 25. 23:00
1/4 anonim válasza:
Előtte sétáljatok, utána meg beültök valami pubba, bepiáltok, aztán mehet a kex éjjel. Ne cifrázd túl, a nők egyszerűk, mint a faékek. Csak szeretik magukat különlegesként feltüntetni. :P
2/4 anonim válasza:
Egy Hilton kaviárral és pezsgővel.
Nem csak vicceltem. Izé előtte egy séta esetleg beültök valahová, utána kísérd haza vagy hívd fel magadhoz a többit meg tudod.
3/4 A kérdező kommentje:
Autó akkor kilőve? :D
Hol lenne érdemes sétálgatni? (Budapest)
2015. márc. 25. 23:09
4/4 anonim válasza:
Nem tudom vannak-e már riskák ,azzal menjetek egy körutat,talán nem lesz olyan hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!