Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők, csajok miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők, csajok miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Amikor itt megtudják a mai nők egy hapsiról, hogy nem egy bankár vagy milliárdos, akkor miért hagyják abba vele az ismerkedést?

2015. márc. 24. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

azért azt hozzá lehetne rakni hogy az átlag nekem sincsenek olyan megállapításaim hogy az összes pasi bunkó

mert ugye kivételek mindig vannak és lesznek )

elörre köszönöm :D

2015. márc. 24. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

Üss a szádra:)

Csak aranyokban van 4 millióm...és a többi..:p

Nem mindenki csóró, mint a pasid;)

2015. márc. 24. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Van ilyen is olyan is. Amikor megismertem a páromat, csóró egyetemista volt( még mindig az, bár már kevésbé csóróbb :) ) és én sem voltam egy vastag pénzű valaki :) Pedig rólam 10/9 pasi egyből azt mondaná, hogy "olyan" vagyok.

Van az átlag, akiket a kertévék szocializálnak ahol 0-24-be az megy ha jól pucsítasz akkor jön a pénzes pasi és nem kell dolgoznod. Ezzel ti sajna nemigen tudtok mit kezdeni. De szerintem a fiúknak nem is érdemes olyan lányokkal közösködniük, akik a saját testük és lelkük értékét meghatározzák pl egy BMW-ben, vagy akármi másban.

2015. márc. 24. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Csajoknak vagy az számít, hogy tele légy lóvéval, vagy jóképű legyél. Aki jóképű, annak műveltnek sem kell lennie, hova tovább elég ha megvan a 8 általános ép hogy átbukdácsolva. Na ezek a nők, se többek, se kevesebbek.
2015. márc. 24. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Először is ez elég nagy általánosítás. Az a nő/lány, aki ilyen miatt nem is akar ismerkedni, az egyben buta, tapló és nem érdemel meg egy igaz kapcsolatot, ahol esetleg nem csak a testét használnák, hanem lelkileg is szeretnék.

Másrészről amúgy igenis fontos a pénz. Nem, én sem vagyok gazdag, félreértés ne essék, de azért az ember nem szívesen van olyannal, aki az alapvető feltételeket se tudja megteremteni (legyen fedél a fejed fölött, legyen mit enned/innod). A párválasztás ösztönös már tinikorban is, és az ember olyat keres, aki a neki kedvező feltételeket biztosítani tudja. Az állatvilágban is az erősebb hímet választja a nőstény általában. :)

Erre mondják, hogy nagyobb kutya b*szik.

2015. márc. 24. 22:42
 16/17 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy míg ma Mo.-n egy nő ellehet a maga kis "bóti eladó vagyok Pusztaburgeren", addig egy hapsi meg sem állhat előtte, ha nem atomfizikus, kvantumtudós, vagy épp lottómilliárdos, ügyvéd, röviden nem egy fejőstehén. Szánalmas ez a hozzáállás.
2015. márc. 25. 07:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, így ahogy írod kérdező.
2015. márc. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!