Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak? 19/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? 19/l

Figyelt kérdés
Van egy 37 éves férfi, akivel már többször találkoztam és nagyon szimpatikusnak tűnik. Semmi nem volt köztünk, viszont célozgat arra hogy ő szívesen összejönne velem. Viszont szerintem nagyon sok a korkülönbség...
2015. márc. 23. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha szerinted nagyon sok, akkor mi a kérdés?
2015. márc. 23. 16:49
 2/16 anonim ***** válasza:
A szerelem nem kor függő. Te tudod mit érzel. Bár szerintem sok a korkülönbség
2015. márc. 23. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:

Mert a korkülönbség sok is. Jöhet bárki azzal, hogy a szerelem van, a szerelemnek nincs határa és nem számít a kora, ha szerelmes vagy. Meg hasonló badarságok.

Lányom. Ne. Jó? A saját érdekedben.

4/16 anonim ***** válasza:
Mármint vak.
 5/16 A kérdező kommentje:
Tudom, de másra nem is tudok úgy gondolni.. csak rá
2015. márc. 23. 16:52
 6/16 anonim ***** válasza:
Ahh bébi ahh! :D
2015. márc. 23. 16:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Lepedőakrobatikán kívül el nem tudom képzelni mit lehetne csinálni egy tini lánnyal, pedig sokkal fiatalabb vagyok mint imádatod tárgya. Apakomplexus rulez, de szerintem ne kúrd el az életedet.
2015. márc. 23. 16:56
 8/16 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Azt tudnod kell,hogy ez fo"leg szex,es nem biztos hogy lesz tobb.
2015. márc. 23. 16:57
 9/16 A kérdező kommentje:
miért kúrnám el az életem?
2015. márc. 23. 16:57
 10/16 anonim ***** válasza:

#9 mert csak kihasználna. Mert a felesége a te szemedet kaparná ki (az övé előtt vagy után). Mert esetleg elrángatnak tárgyalásra (válóper vagy mit tudom én). Mert téged fognak ribizni. Mert valószínűleg nem téged akar, csak a tested. ha viszont fejben is passzoltok, nagy gáz van - ez azt jelenti, infantilis 37 éves létére. Ráadásul csalja az asszonyt.

Szerinted hol normális ez?

2015. márc. 23. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!