Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? 19/l
Figyelt kérdés
Van egy 37 éves férfi, akivel már többször találkoztam és nagyon szimpatikusnak tűnik. Semmi nem volt köztünk, viszont célozgat arra hogy ő szívesen összejönne velem. Viszont szerintem nagyon sok a korkülönbség...2015. márc. 23. 16:47
1/16 anonim válasza:
Ha szerinted nagyon sok, akkor mi a kérdés?
2/16 anonim válasza:
A szerelem nem kor függő. Te tudod mit érzel. Bár szerintem sok a korkülönbség
3/16 anonim válasza:
Mert a korkülönbség sok is. Jöhet bárki azzal, hogy a szerelem van, a szerelemnek nincs határa és nem számít a kora, ha szerelmes vagy. Meg hasonló badarságok.
Lányom. Ne. Jó? A saját érdekedben.
5/16 A kérdező kommentje:
Tudom, de másra nem is tudok úgy gondolni.. csak rá
2015. márc. 23. 16:52
7/16 anonim válasza:
Lepedőakrobatikán kívül el nem tudom képzelni mit lehetne csinálni egy tini lánnyal, pedig sokkal fiatalabb vagyok mint imádatod tárgya. Apakomplexus rulez, de szerintem ne kúrd el az életedet.
8/16 Takacs Laszlo 15 válasza:
Azt tudnod kell,hogy ez fo"leg szex,es nem biztos hogy lesz tobb.
9/16 A kérdező kommentje:
miért kúrnám el az életem?
2015. márc. 23. 16:57
10/16 anonim válasza:
#9 mert csak kihasználna. Mert a felesége a te szemedet kaparná ki (az övé előtt vagy után). Mert esetleg elrángatnak tárgyalásra (válóper vagy mit tudom én). Mert téged fognak ribizni. Mert valószínűleg nem téged akar, csak a tested. ha viszont fejben is passzoltok, nagy gáz van - ez azt jelenti, infantilis 37 éves létére. Ráadásul csalja az asszonyt.
Szerinted hol normális ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!