Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsőrandi után mit tesz a fiú, ha tetszik neki a lány?
Mert az enyém semmit. 2 napja. Ez mással is volt már így? Ez azt jelenti, hogy nem is fog keresni, vagy bátortalan? Nem voltam topformában, de azt gondolom, nem ítélünk elsőre :) meg ő hívott el. megismerkedéskor nem voltam vele nagyon kedves, de azóta több idő eltelt, és megismerném...
Kíváncsi vagyok a véleményekre! L25 F30
Hát az ciki. Engem egy hétig nem keresett, aztán kiderült, hogy csak félt :D
1 éve vagyunk együtt
L/18
2 nap még nem olyan sok.Nem mindenki csap le azonnal a következő randi lehetőségre,mert az szánalmasnak is tűnhet,hogy annyira kétségbeesetten akar egy nőt.
Lehet,hogy én konzervatív vagyok,de én nem mennék utána.Ha volt bátorsága elsőre elhívni,akkor arra is lesz,hogy ezt később is megtegye. 25/L
Az is lehet, hogy csak bátortalan.
Nálunk én kezdeményeztem, a pasim tuti nem mert volna, mert olyan kis paragép. 6 éve vagyunk együtt.
Mondjuk ha csetelsz vele MSN-en, megkérdhetnéd,
ott talán bátrabban elmondaná hogy mi a helyzet :)
Tetszem e neked, járnál e velem, meg ilyenek, konkrétan kérdezz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!