Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsőrandi után mit tesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőrandi után mit tesz a fiú, ha tetszik neki a lány?

Figyelt kérdés

Mert az enyém semmit. 2 napja. Ez mással is volt már így? Ez azt jelenti, hogy nem is fog keresni, vagy bátortalan? Nem voltam topformában, de azt gondolom, nem ítélünk elsőre :) meg ő hívott el. megismerkedéskor nem voltam vele nagyon kedves, de azóta több idő eltelt, és megismerném...

Kíváncsi vagyok a véleményekre! L25 F30

2010. febr. 16. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Hát, szerintem akkor ennek annyi! 25 évesen szerintem ezt te is el tudod dönteni! :)
2010. febr. 16. 22:30
 2/13 A kérdező kommentje:
hát igen, pont, hogy eddig nem így történt...csak megkérdeztem, hátha másnak mások a tapasztalatai :)
2010. febr. 16. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg nyugodtan keresd meg, ha érdekel téged, nincs abban semmi, és legalább biztos leszel a dologban. Nem 1856-ot írunk, hogy egy nő ne menjen a férfi után...
2010. febr. 16. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Hát az ciki. Engem egy hétig nem keresett, aztán kiderült, hogy csak félt :D

1 éve vagyunk együtt

L/18

2010. febr. 16. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:

2 nap még nem olyan sok.Nem mindenki csap le azonnal a következő randi lehetőségre,mert az szánalmasnak is tűnhet,hogy annyira kétségbeesetten akar egy nőt.

Lehet,hogy én konzervatív vagyok,de én nem mennék utána.Ha volt bátorsága elsőre elhívni,akkor arra is lesz,hogy ezt később is megtegye. 25/L

2010. febr. 16. 22:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy csak bátortalan.

Nálunk én kezdeményeztem, a pasim tuti nem mert volna, mert olyan kis paragép. 6 éve vagyunk együtt.

Mondjuk ha csetelsz vele MSN-en, megkérdhetnéd,

ott talán bátrabban elmondaná hogy mi a helyzet :)

Tetszem e neked, járnál e velem, meg ilyenek, konkrétan kérdezz rá :)

2010. febr. 16. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet hogy csak nem jössz be neki vagy csúnyának esetleg nem ilyen lányt szeretne. ennyi
2010. febr. 16. 22:47
 8/13 A kérdező kommentje:
hehe nem vagyok csúnya :)
2010. febr. 16. 23:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem két nap még nem a világ, lehet, hogy elfoglalt, vagy tényleg egyszerűen nem akar többet találkozni. Megesik az ilyen, de ha pár napon belül nem jelentkezik, akkor csörögj rá -- egy próbát megér.
2010. febr. 16. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, keresd meg..de csak hogy mizu vele...ha kedves, akkor lehet esélyetek. Ha meg bunkó, akkor mondd azt, hogy csak azért hívtad, hogy több randit nem szeretnél. Így te szakítasz vele, mielőtt ő tenné. Jó-jó tudom, hogy nem jártok, de a szakítást találtam a legjobb szónak. Egyszóval nem égsz be és pontot teszel az ügy végére.
2010. febr. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!