Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondhatok én újabb randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondhatok én újabb randit?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy sráccal neten. Aztán tegnap találkoztunk. Nagyon jó éreztem magam. Végén még romantikus helyre is elvitt.

Ma mondta jól érezte magát meg minden.

Szeretnék újra találkozni vele. Várjak vagy mondhatok én újabb randit.

20L

2010. febr. 16. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben céloznék rá. Feltételezem, neten beszéltek továbbra is. Ergo olyankor mondék ilyeneket, hogy "majd ha elgközelebb találkozunk, megmutatom/odaadom/beszélek róla/bármi". Így venni fogja a lapot, hogy szeretnél egy második találkozót, de nem te hívod meg őt.
2010. febr. 16. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel áltlában a srácok a kezdeményezők, ezért sztem egyelőre csak utalgass a dologra. Pl. ,,Majd legközelebb..."

Meg hasonló. Ha nem veszi a lapot, akkor szerintem nyugodtan ,,startolj rá" a srácra, mert hogyha te is bejössz neki, akkor nagyon örülni fog a dolognak.

2010. febr. 16. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, mondhatsz.
2010. febr. 17. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!