Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett gondolkodású tinilányok is ismerkednek az interneten?
Első éves egyetemista fiú vagyok, teljesen új környezetbe csöppentem, új város, új iskola. Nagyon szeretnék megismerkedni lányokkal, de a velem egykorú lányok már kész hölgyek, ők már a 22-24 éves fiúkkal ismerkednek, a felsőbb éves lányokról nem is beszélve.
Ezért gondoltam arra, h középiskolás lányokkal kellene megismerkednem, de mivel számomra teljesen idegen ez a város, így az egyetlen megoldásnak az Internetes társkeresés tűnik.
Mivel nem nagyon vagyok jártas a netes társkeresőkben, ezért az lenne a kérdésem h a picit érettebb gondolkodású 16,17,18 éves lányok is használják ezeket vagy ez csak a komolytalan playboy-jelölt lányok kiváltsága?
Én azt vette m észre hogy neten a csúnyábbik része ismerkedik.
Egyszer mikor kipróbáltam akkor ezt tapasztaltam. Élőbe a legjobb, hamarabb meg is találtam és együtt vagyunk :))
Pedig tuti bejönne ha aránylag jol is nézel kih..
Nem egy középiskolás lány ismerősőm van akinek kb. 22-25 éves pasija van.. :-/ Vagy még több..
18/F
Szia!
Én is a neten ismerkedtem meg a párommal, ráadásul a chat.hu-n. :-D Igen, azért ott elég vad emberek vannak, chatsex?, camsex, és társaik. :-D Elég is belőlük. Szerencsére már nem beszélgetek rajta senkivel sem, mióta összeismerkedtünk, csak ott vagyok rajta, ennyi.
Igaz én már nem tini vagyok, meg dolgozom is (védőnőként), akkor még suliba jártam, amikor azzal az oldallal foglalkoztam.
23/ Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!