Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb lány szórakozóhelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány szórakozóhelyen miért fogad el olyan sráctól is ital meghívást akiről tudja hogy nem jön be neki?

Figyelt kérdés

Nem az lenne a normális és a srácoknak is jobb ha a lányok nem használnák ki ennyire a helyzetet?

Akkor nem is kell magyarázkodni sem, csak annyit mondani, "köszi, már ittam" Mégis azt tapasztalom és látom hogy a legtöbben elfogadják még akkor is ha am hányingerük lenne a pasastól, miért nem azoktól fogadják el akiben valami fantáziát is látnak?

Ez kicsit szerintem igazságtalan..én ha lány lennék akkor aki nem jön be azt finoman egyből lepattintanám nem hogy még hagyom hogy pumpoljon...

2015. márc. 17. 21:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
csak azt használják ki, aki hagyja magát (nincs kedvem elolvasni ezt a sok betűt, amit írsz, próbálj arra koncentrálni, amit én mondok)
2015. márc. 17. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Akkor ne italra hívd meg őket,csak hívd félre beszélgetni, aztan egyből kiderül,érdekled-e.

Csaj lennél, te is elfogadnád a potya italt, aki nem ezt mondja ,hazudik.

Ez van. Vagy fogadd el ,vagy ne hívd meg.

2015. márc. 17. 21:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj igyekszem nem hagyni hogy kihasználjanak, de ezek szerint a legtöbb nő ilyen és kész, jobb vigyázni?
2015. márc. 17. 21:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Én még attól sem szívesen fogadok el ilyesmit, aki tényleg tetszik: mindenki fizeti magának a számláját.
2015. márc. 17. 21:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Én nem fogadnám el csajként, mert kínosnak érezném utána leszerelni ha emiatt félreértené a helyzetet. Minek fogadjam el ha olyan srác is meghívna 2 percen belül aki viszont nekem is bejön?
2015. márc. 17. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy ital meghívás nem egyenlő egy szerelmi vallomással. Számtalanszor hívott meg olyan srác, aki nem is akart tőlem semmit, csak egyszerűen meghívott. Esetleg beszélgettünk.

Utálom a játszmázásokat. Ha valaki akar valamit, akkor azt mondja. Ha meg csak meghívna egy italra, akkor azt. De ne várja el senki, hogy azért ne fogadjak el egy szimpla meghívást, mert valaki nem tud udvarolni és számára ez jelenti a közeledést.

2015. márc. 17. 22:54
 17/21 A kérdező kommentje:
Végre egy korrekt válasz, ebben is van igazság.
2015. márc. 17. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Milyen hülyének kell lenni ahhoz, hogy visszautasítsd az ingyen piát?:D

Egyébként a legtöbb srácnak ezzel szerintem semmi baja. Velem olyan is volt, aki odajött, meghívott valamire, megkaptam és ott is hagyott. Meg sem próbált ismerkedni, csak meg akart hívni. Már miért ne fogadnám el?

Aki nagyon nem szimpatikus vagy bunkó, azt visszautasítom.

De egy ilyen meghívást én csak kedves gesztusnak tekintek. Te visszautasítanád pl. ha valaki előreenged a sorban?

2015. márc. 18. 08:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert ingyen van. Enis mindig elfogadom ez csak hiszti. Teis tudod a valaszt ra ahogy elnezem amugy csak megerositest varsz hogy a lanyok "gonoszak es gerinctelenek". Hat nem azok, csak kihasznaljak a szitut..
2015. márc. 18. 21:18
 20/21 A kérdező kommentje:

"Hat nem azok, csak kihasznaljak a szitut.."

Hát, de azok, épp mert kihasználják a szitut, akik tényleg csak kihasználják a szitut és tényleg még egy beszélgetésbe sincsenek benne csak a pénz számít vagy egy ingyen piáig tart a barátkozás majd utána sarkon fordul és otthagyja a delikvenst azokra ne haragudj de nem tudok más szót csak azt mint mondtad gonosz.

De persze, abban igazatok van és jogosnak is tartom hogy talán még veheti egy lány ezt barátkozási szándéknak is és azért fogadja el (de a fenti eset más)

És mivel erről nem lehet bizonyítékot készíteni így a kérdésnek tényleg nincsen értelme, mindenesetre aki magára ismert az úgy is tudja kikről van szó...

2015. márc. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!