Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Discoban ha valaki odalép hozzátok, elhív táncolni, igent mondanátok ah szimpatikus az illető?
Mielőttmég leteremtetek, hogy értelmetlen a kérdés, hisz úgyis igen a válasz, leírom a kiegészítéseket is.
Pl.: ültök a barátnőitekkel a kanapén a disconak a bár helyiségében. szemlátomást nem beszélgettek (mert ugye k*rva hangos a zene) csak stírölitek a pasikat.
Ha ilyenkor egyikőtökhöz én odamennék hogy "szia, jössz táncolni?" dumával teljesen ismeretlenül, egy laza mosollyal és be is jönnék legalább egy kicsit, eljönnétek?
ugy hogy a barátnőiteket otthagynátok? vagy elhívjak mindenkit táncolni? :D :P
Rengeteg pasi fél a visszautásítástól, és valljuk be én is tartok tőle, hogy pl nemet mond a csaj, és utána nevetség leszek azon lánytársaságba, hogy de szánalmas volt hogy idejött és felkért..., s kínosan pillantunk egymásra a disco hátralévő óráiban...:/
.... Ha szimpatikus vagy a lánynak, akkor megy. Pont.
Egyébként szerintem nincs ebben semmi kínos, megkérdezted... vagy igen, vagy nem, benne van a pakliban. Ezzel nem csináltál magadból bolondot.
Elvileg azért mentél bulizni nem? :) pl én otthagynám barátnőimet, bár discoba járós nem olyan sok van :D inkább fiúkkal megyek :) és ők sem sértődnek meg ha otthagyom őket mert 1-2 szeretne pedig velem járni de na :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!