Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Discoban ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Discoban ha valaki odalép hozzátok, elhív táncolni, igent mondanátok ah szimpatikus az illető?

Figyelt kérdés

Mielőttmég leteremtetek, hogy értelmetlen a kérdés, hisz úgyis igen a válasz, leírom a kiegészítéseket is.

Pl.: ültök a barátnőitekkel a kanapén a disconak a bár helyiségében. szemlátomást nem beszélgettek (mert ugye k*rva hangos a zene) csak stírölitek a pasikat.

Ha ilyenkor egyikőtökhöz én odamennék hogy "szia, jössz táncolni?" dumával teljesen ismeretlenül, egy laza mosollyal és be is jönnék legalább egy kicsit, eljönnétek?

ugy hogy a barátnőiteket otthagynátok? vagy elhívjak mindenkit táncolni? :D :P

Rengeteg pasi fél a visszautásítástól, és valljuk be én is tartok tőle, hogy pl nemet mond a csaj, és utána nevetség leszek azon lánytársaságba, hogy de szánalmas volt hogy idejött és felkért..., s kínosan pillantunk egymásra a disco hátralévő óráiban...:/

2013. máj. 27. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 9.-nek. Mindenképp ki leszel beszélve :D De én el szoktam menni táncolni, ha bejön a srác. :) 17L
2013. máj. 27. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ha csak ketten lennénk a barátnőmmel,nem hagynám ott egyedül,főleg,ha előtte megbeszéltük,h nem csinálunk ilyet :D viszont ha időközben találkozunk ismerősökkel vagyis kibővül a társaság és már nem lenne egyedül,akkor simán :))20L
2013. máj. 27. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem hagynám a barátnőmet én se, de ha nagyobb társaság van, akkor egy táncra simán :D Bár az első válaszom az szokott lenni, hogy van barátom, hogy a próbálkozóban tudatosuljon hogy itt ma velem maximum tánc lesz, semmi több. Ha ezután is akarja hogy menjek, akkor szívesen. :D
2013. máj. 27. 16:37
 14/15 A kérdező kommentje:

ne igen, a másik bevállt pasilerázós duma..:D

sajna ilyenkor már én például nem ugy viszonyulok a lányhoz hogy később még bármi is lehetne, hanem sokkal inkább úgy, hogy hagyom..:/ bár ezzel lehet hogy csak én vagyok így, és alighanem rá kéne állni a sarkamra, és akkor is elhívni, és ugyanúgy viselkedni vele :D

csakhát nagy a para a visszautasítástól ugye..:/

2013. máj. 27. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Fura, mert nálam ez nem csak pasilerázós duma, mert tényleg van barátom, de valójában mégis az a cél hogy lerázzam a pasikat, már ha úgy közelednek. :D

Amúgy meg ne aggódj már, ezzel nem lehet beégni. :) Max a lánynak nincs kedve, nekünk is volt ilyen a barátnőimmel, hidd el hogy nem ez volt a téma :D Ha nem jön be a pasi, vagy valami, akkor kb. el is felejtjük, nem röhögünk rajta, maximum ha valami nagyon béna módon próbálkozik, de az általad írt az szerintem tök normális és aranyos, semmi ciki vagy kínos nincs benne. :D

2013. máj. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!