Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy észre vegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés
Van egy srác az évfolyamomban (lány vagyok:) aki nagyon,nagyon bejön. Szeretném jobban megismerni,de nem tudom,hogy közeledjek hozzá úgy,hogy ne látsszak nyomulósnak. Csak egy külön órára járunk együtt,az osztályából pedig nem vagyok senkivel sem annyira jóban,hogy ne legyen furcsa ha folyton az osztályukkal lógok. Valami tipp?

2015. márc. 17. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Üsd ki pár fogad biztos észre fog venni!
2015. márc. 17. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez igazán jó ötlet,köszi! :D
2015. márc. 17. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
milyen órára jártok együtt?:D
2015. márc. 17. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Amúgy ha nem keltetted fel az érdeklődését kezdeményezz te, mert lehet a pasi soha sem fog rádnézni.

Osztálytársam is a pasik után megy nem a pasik utána!

2015. márc. 17. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha magától nem jön rá, akkor bizony neked kell lépned!
2015. márc. 17. 21:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Hittanórára
2015. márc. 17. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké,hogy nekem kell lépnem,de hogyan? Nem akarok nyomulós lenni
2015. márc. 17. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, hogy mikorra érkezik az órára, akár legyél te ott hamarabb, így hátha köszöntök, esetleg beszéltek. Ezt játszd el kb. kétszer, legközelebb te menj később és menj oda hozzá, köszönj, beszélhettek, hiszen már előtte kétszer beszéltetek. Nekem ilyesmi jutott az eszembe.
2015. márc. 18. 18:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez jó,köszönöm!
2015. márc. 18. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívesen! Sok szerencsét kívánok! :)
2015. márc. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!