Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozáskor illik egy szál virágot vinni?
Figyelt kérdés
Sportolással egybekötött találkozó lesz, szóval így válaszoljatok. :) Rózsa, tulipán, vagy egyáltalán vigyek ilyenkor valamit?2015. márc. 16. 23:33
12/18 A kérdező kommentje:
az. :)
2015. márc. 17. 00:58
13/18 anonim válasza:
Vigyél egy szál ki*aszott rózsát es kesz!
14/18 anonim válasza:
Szerintem első randira még ne, elvégre nem tudhatod, hogy kölcsönösen kialakul-e nálatok a vonzalom, hogyan fog elsülni a találkozás, a lány sem érzi azt, hogy egy vadidegen akar kapásból nyomulni rá, és sokszor nyalizásnak is veszik, ha rögtön virágot viszel nekik stb. Második alkalommal már inkább lehet, én első randira (nem volt olyan sok) sose vittem semmit.
15/18 A kérdező kommentje:
De egy ilyen kis meglepivel lehet, egyből jobban fog kedvelni nem? vagy nagyobb esélyem lesz.
2015. márc. 18. 19:47
16/18 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a kedvelés nem ettől függ. Plusz sokan nyalizásnak érzik az ilyesmit első alkalommal, alig ismeritek egymást, személyesen talán még nem is találkoztatok, azt se tudod, hogy te is fogsz-e hozzá vonzódni élőben. De ha nagyon akarsz, akkor vigyél neki valamit, nem bánom, viszont én nem tenném, majd akkor, ha lesz második alkalom is.
17/18 anonim válasza:
Szerintem első randira ne! Én legalább is hülyén érezném magam, hogy még nincs is semmi biztos vonzalom, aztán valaki már rögtön virággal jön nekem. Persze lehet én vagyok a fura. Szeretem azt, ha valamilyen szinten érezhetem azt, hogy én is "megdolgoztam" valakiért.
18/18 anonim válasza:
Na mi volt 4éve??:D am én gyümölcsöt vittem volna amit el tudunk csipegetni, ha jófej veszi a lapot h szerettel volna vinni valamit, de nem akartál túl tolakodó lenni :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!