Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tévhit vagy van benne valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévhit vagy van benne valami? (mind a 2 oldalról jöhet vélemény)

Figyelt kérdés
18 éves gimnazista fiú vagyok a lényeg az hogy van egy a fiatalok közében népszerű stilussal megáldott autóm (amit imádok) ((le van fóliázva igényesen, rá való polirozott alufelni, ültetés, doromboló sport kipuff am újjabb fajta kettes clio 3 ajtós)) A lényeg az van abba vmi hogy a csajok emiatt tapadhatnak jobban? a haverok válltig állitják hogy igen, de szerintem nem is érdekli őket csak utsó szempontnak vehetik. Szerintetek van ebbe vmi?
2010. febr. 15. 21:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
22:00 Jól látod nagyon fontos számomra és igen ez egy szinte alap használt autó volt én alakitottam és törődöm vele de attól hogy ez az érdeklődési köröm még nem jelenti azt hogy én ezzel szeretnék bevágódni is. Hogy is mondjam nem azért csinálom hogy bevágódjak vele vagy feszitsek hanem hogy tetszen nekem.
2010. febr. 15. 22:06
 12/20 bumbi02 ***** válasza:
sztem akik autóval tudnak becsajozni, azoknak hosszu kapcsolatuk nem lesz.. probálkozz autó nélkül csajozni..am nem értem minek rá ennyi hóbelebanc
2010. febr. 15. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha nem vágysz szerelem,megértés központú párkapcsolatra,csak mondjuk lazán felszednél valakit,akkor erre a célra Neked tökéletesen megfelel egy olyan csaj,akit a kocsid érdekel,és nem Te.Nyilván ő az a típus,akivel dughatsz,meg körbehordozhatod a helyi diszkóban,mint a véres kardot.Nah,ha erre van szükséged,valószínűleg lesz olyan,akinek ez a típusú kocsi is felkelti az érdeklődését,és elkoktélozgat Veled.

Ha meg komolyan járni szeretnél valakivel,és találsz egy erre alkalmas csajt,akkor nyilván neki abszolút nem fog számítani,milyen a kocsid,vagy hogy van-e már sajátod.Ő nem arra fog játszani.

Végül pedig vannak olyanok,akiknek a pénz,és a hatalom az Isten,de szívesen elvetetnék magukat feleségül.Őket 20 év múlva is Te tartod el.

Döntsd el,mire vágysz,kire van szükséged,és próbáld kiszűrni,ki mire megy,kinek mik a szándékai.Figyeld a jeleket,és légy résen mindig.Ne felejtsd el,hogy a normális,rendes lányok,mint fogalom,léteznek még azért.

2010. febr. 15. 22:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Rend szerint minden esetben nélküle ismerkedek de nem dughatom el a bokorban és a probléma akkor van amikor először megyünk vhova ilyenkor van az hogy a barátaim azzal kezdenek piszkálni hogy csak az autóért van velem és nehéz is levenni hogy ez igaz-e vagy sem. Végülis csak nem szegezhetem neki a kérdést.
2010. febr. 15. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
A viselkedéséből egy idő után úgyis ki fog derülni,persze nagyon oda kell figyelni,mit mond,és hogyan,hogyan bánik Veled,stb.Eleinte el sem kéne mondanod szerintem,hogy van kocsid,később meg ne mutogasd,csak akkor használd,ha nagyon muszáj.Ennél okosabbat nehezen lehet tanácsolni.
2010. febr. 15. 22:16
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2010. febr. 15. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátaid féltékenyek...de persze lehet, hogy Ők látják jól helyzetet!na de azért minden csaj nem bukhat csak a kocsikra... ha mindnél ezt modnják, szerintem ne foglalkozz Velük!
2010. febr. 15. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:

a haverjaidnak igaza van. imponál a csajoknak, hogy te ilyen "menőgyerek" vagy. bejön nekik, h vagánygyerek vagy, a kocsid miatt.

amúgy nem csak az számít h autó legyen és guruljon. a tuningolt kocsik általában menőbbek az ilyen korosztályban.

amúgy csaj vagyok, énis voltam 18 éves:D és nekemis bejöttek ezek a kocsik. mondjuk nekem inkább a kocsik, mint a gazdájuk. de mivel a kocsit észrevettem, így már a gazdáját is:D sok esetben bűnronda gyerek volt, akit az istennek sem vettem volna észre, ha cigánykerekezik előttem, akkorsem, de mivel a kocsiját kiszúrtam, így a gazdáját is megnéztem h kié ez a kocsi.

amint 18 lettem, leraktam a jogsit, kicsit később szert tettem egy kocsira, aztán most énis azon vagyok h szépautó legyen belőle, de még kicsit odébb van, mer szerencsétlen most nincsen túljó passzban.

naszóval, a haverjaidnak van igaza.

2010. febr. 16. 00:09
 19/20 anonim ***** válasza:

ja lés még vmi. mivel régebben olyan körökben mozogtam, sok olyan srácot ismertem meg, akik nagyon rendesek és kedvesek, de sajnos nem vmi előnyös a kinézetük. helyzet pedig ugyanaz, valszeg nem venném észre egy társaságban, mert nem jön be. így viszont, h megismertem, rákellett jönnöm h nagyon rendes, kedves, udvarias, külsőre nem vmi vonzó, de a személyisége nyerő.

na ezt csak azért mondom h nemkell elítélni azokat akik a kocsijukból kifolyólag tudnak csajozni, mert nem mindegyik ilyen tuningőrült egy nagy barom. ezek csak előítéletek, deha jobban beleásod magadat és olyan körökben mozogsz, akkor rájössz h ez nem igaz. nagyon sok marha, felvágós barom van köztük, de akadnak jó emberek is.

2010. febr. 16. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha az autóért lennének valakivel a csajok, akkor apáddal lennének, mert nyilván ő vette neked a kocsit és ő is tartja fenn. Az a csaj, akinek ez nem esik le, na annak vákum van az agya helyén.
2010. febr. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!