Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévhit vagy van benne valami? (mind a 2 oldalról jöhet vélemény)
Ha nem vágysz szerelem,megértés központú párkapcsolatra,csak mondjuk lazán felszednél valakit,akkor erre a célra Neked tökéletesen megfelel egy olyan csaj,akit a kocsid érdekel,és nem Te.Nyilván ő az a típus,akivel dughatsz,meg körbehordozhatod a helyi diszkóban,mint a véres kardot.Nah,ha erre van szükséged,valószínűleg lesz olyan,akinek ez a típusú kocsi is felkelti az érdeklődését,és elkoktélozgat Veled.
Ha meg komolyan járni szeretnél valakivel,és találsz egy erre alkalmas csajt,akkor nyilván neki abszolút nem fog számítani,milyen a kocsid,vagy hogy van-e már sajátod.Ő nem arra fog játszani.
Végül pedig vannak olyanok,akiknek a pénz,és a hatalom az Isten,de szívesen elvetetnék magukat feleségül.Őket 20 év múlva is Te tartod el.
Döntsd el,mire vágysz,kire van szükséged,és próbáld kiszűrni,ki mire megy,kinek mik a szándékai.Figyeld a jeleket,és légy résen mindig.Ne felejtsd el,hogy a normális,rendes lányok,mint fogalom,léteznek még azért.
a haverjaidnak igaza van. imponál a csajoknak, hogy te ilyen "menőgyerek" vagy. bejön nekik, h vagánygyerek vagy, a kocsid miatt.
amúgy nem csak az számít h autó legyen és guruljon. a tuningolt kocsik általában menőbbek az ilyen korosztályban.
amúgy csaj vagyok, énis voltam 18 éves:D és nekemis bejöttek ezek a kocsik. mondjuk nekem inkább a kocsik, mint a gazdájuk. de mivel a kocsit észrevettem, így már a gazdáját is:D sok esetben bűnronda gyerek volt, akit az istennek sem vettem volna észre, ha cigánykerekezik előttem, akkorsem, de mivel a kocsiját kiszúrtam, így a gazdáját is megnéztem h kié ez a kocsi.
amint 18 lettem, leraktam a jogsit, kicsit később szert tettem egy kocsira, aztán most énis azon vagyok h szépautó legyen belőle, de még kicsit odébb van, mer szerencsétlen most nincsen túljó passzban.
naszóval, a haverjaidnak van igaza.
ja lés még vmi. mivel régebben olyan körökben mozogtam, sok olyan srácot ismertem meg, akik nagyon rendesek és kedvesek, de sajnos nem vmi előnyös a kinézetük. helyzet pedig ugyanaz, valszeg nem venném észre egy társaságban, mert nem jön be. így viszont, h megismertem, rákellett jönnöm h nagyon rendes, kedves, udvarias, külsőre nem vmi vonzó, de a személyisége nyerő.
na ezt csak azért mondom h nemkell elítélni azokat akik a kocsijukból kifolyólag tudnak csajozni, mert nem mindegyik ilyen tuningőrült egy nagy barom. ezek csak előítéletek, deha jobban beleásod magadat és olyan körökben mozogsz, akkor rájössz h ez nem igaz. nagyon sok marha, felvágós barom van köztük, de akadnak jó emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!