Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévhit vagy van benne valami? (mind a 2 oldalról jöhet vélemény)
Szerintem tökre mindegy, hogy milyen az autód.. a lényeg hogy guruljon.
sőt minek pénztkölteni ilyenekre?!
Fiú vagyok de sajnos igazad van és tényleg az utolsó szempont nekik, nőknek! vagy ha találsz olyat akinek ez az első azt mgdughatod a hátsóulésen:) És máshol dicsekedj a kocsiddal:P Arra vannak más oldalak is!!!
Áldás felétek!
Szerintem a lanyok tobbsege szereti,ha a baratjanak autoja van..es ha meg foglalkozol is vele,koltesz ra ,az meg pluszpont..
Viszont,ha tenyleg az igazsag erdekel,akkor teszteld le magad,az auto nelkul is..Ha nelkule is erdekes vagy egy lany szemeben,akkor vele meg erdekesebb leszel
Puszi L24
"megaldott autod"? szerintem azert van ilyen autod mert te ezt tartod fontosnak (foleg abbol itelve ahogy rola irsz) es volt ra anyagi kereted is hogy megvalositsd amit szeretnel. tudom hogy vannak gazdagabb csaladbol szarmazo gyerekek akik "csak ugy meg vannak aldva egy bmw-vel" de olyat meg nem igazan hallottam hogy apuci direkt pimpelt autot vesz. ugyhogy a tuning a te muved, neked ez tetszik, ilyen az izlesed, ezt tartod fontosnak es ertekesnek. ezek utan nem ertem miert kerdes hogy a csajok az autodra buknak es nem a szemelyisegedre, mivel a szemelyiseged es ertekrended, a hobbid es erdeklodesi korod fontos resze az autod.
amugy meg persze hogy van akinek imponal. de az olyannal en szemely szerint max a hatso ulesen foglalkoznek es 1szer (ha nagyon jo, max 3szor:p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!