Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tévhit vagy van benne valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tévhit vagy van benne valami? (mind a 2 oldalról jöhet vélemény)

Figyelt kérdés
18 éves gimnazista fiú vagyok a lényeg az hogy van egy a fiatalok közében népszerű stilussal megáldott autóm (amit imádok) ((le van fóliázva igényesen, rá való polirozott alufelni, ültetés, doromboló sport kipuff am újjabb fajta kettes clio 3 ajtós)) A lényeg az van abba vmi hogy a csajok emiatt tapadhatnak jobban? a haverok válltig állitják hogy igen, de szerintem nem is érdekli őket csak utsó szempontnak vehetik. Szerintetek van ebbe vmi?
2010. febr. 15. 21:49
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
(utsó) elnézést utolsó*
2010. febr. 15. 21:50
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tökre mindegy, hogy milyen az autód.. a lényeg hogy guruljon.

sőt minek pénztkölteni ilyenekre?!

2010. febr. 15. 21:51
 3/20 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok de sajnos igazad van és tényleg az utolsó szempont nekik, nőknek! vagy ha találsz olyat akinek ez az első azt mgdughatod a hátsóulésen:) És máshol dicsekedj a kocsiddal:P Arra vannak más oldalak is!!!

Áldás felétek!

2010. febr. 15. 21:52
 4/20 anonim ***** válasza:

21:51

20/l

2010. febr. 15. 21:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan lány, akinek imponál, és olyan is, akit egyáltalán nem érdekel.
2010. febr. 15. 21:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre tényleg nem azért vázoltam a kocsit hogy feszitsek csak hogy legyen elképzelés. A vagánykodásra vannak erre szánt oldalk. Az első válaszára mondom hogy egyrészt nem ez a kérdés másrészt nem mindenki tartja az autóját egy személytelen vasdarabnak ami A-ból B-be visz
2010. febr. 15. 21:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz pont, hogy van kocsid...vannak csajok akik buknak erre...és persze vannak olyanok is, akiket a személyiséged érdekel...nem nehéz őket megkülömböztetni...eldönheted melyik kell:)de ha az első, akkor vigyázz, mert minden kocsinál van jobb...
2010. febr. 15. 21:57
 8/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a lanyok tobbsege szereti,ha a baratjanak autoja van..es ha meg foglalkozol is vele,koltesz ra ,az meg pluszpont..

Viszont,ha tenyleg az igazsag erdekel,akkor teszteld le magad,az auto nelkul is..Ha nelkule is erdekes vagy egy lany szemeben,akkor vele meg erdekesebb leszel

Puszi L24

2010. febr. 15. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, biztosan vannak olyan lányok akiknek ez az első szempont, de őt tényleg megdughatod a hátsó ülésen, aztán viszlát. A normálisabb, "kapcsolatra való" lányoknál ez tényleg utsó szempont. Szoval csak tisztázd magadban az igényeidet.
2010. febr. 15. 21:58
 10/20 anonim ***** válasza:

"megaldott autod"? szerintem azert van ilyen autod mert te ezt tartod fontosnak (foleg abbol itelve ahogy rola irsz) es volt ra anyagi kereted is hogy megvalositsd amit szeretnel. tudom hogy vannak gazdagabb csaladbol szarmazo gyerekek akik "csak ugy meg vannak aldva egy bmw-vel" de olyat meg nem igazan hallottam hogy apuci direkt pimpelt autot vesz. ugyhogy a tuning a te muved, neked ez tetszik, ilyen az izlesed, ezt tartod fontosnak es ertekesnek. ezek utan nem ertem miert kerdes hogy a csajok az autodra buknak es nem a szemelyisegedre, mivel a szemelyiseged es ertekrended, a hobbid es erdeklodesi korod fontos resze az autod.

amugy meg persze hogy van akinek imponal. de az olyannal en szemely szerint max a hatso ulesen foglalkoznek es 1szer (ha nagyon jo, max 3szor:p)

2010. febr. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!