Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tegyem jóvá a hisztimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem jóvá a hisztimet?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit 2 hónapja ismerek és nagyon odavagyok érte, de sokat dolgozik és emiatt sokszor nem ér rá. Közben keres és várja a találkozót és mondja, hogy ne haragudjak, de én ezt nem értettem meg és hisztiztem. Nagyon szégyellem magam, mert ez amiatt van, hogy nagyon tetszik és szeretnék vele többet lenni. Most úgy érzem, kicsit haragszik, mit tehetnék? Jóvá tudom még vajon tenni?
2015. márc. 15. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy szereted és többet szeretnél vele lenni ezért hisztiztél.
2015. márc. 15. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt hányszor ért rá találkozni veled? Heti 1x minimum kellene, hogy legyen ideje.Ha nincs ennyi ideje se,akkor hagyd a fenébe.
2015. márc. 15. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem fog tetszeni a válaszom,de szerintem hiába bocsátana meg te egy kis idő után újra elkövetnéd ugyanezt a hibát.Ördögi kör,te hisztizel ő megbocsát,de hányszor?

Gondolom a srác karriert épít ami nem 1-2 hónapig tart,ha ezt nem tudod sértődés nélkül elfogadni akkor keress olyan fiút akinek sok szabadideje van.

2015. márc. 15. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is karriert építek, de akkor kezdek el valakivel ismerkedni, ha készen állok rá és tudok heti egy alkalmat minimum rászentelni, máskülönben értelmetlen. Ő ezt nem tudja megtenni, ami nekem rosszul esik, de azt sem mondja, hogy felejtsük el egymást, ami még rosszabb. Próbálom elnézni, csak furcsa, hogy egy héten át egy órára sem tud elszabadulni, még hétvégén sem.
2015. márc. 15. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg furcsa és ráadásul biztosan nem igaz.
2015. márc. 15. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok. Az én "lovagom" látástól vakulásig dolgozik, s ez nem kamu. Tehát van, hogy reggel fél 7-től, de legkésőbb 8-tól este fél 8-ig, de van, hogy 10-ig. Azt is elmondta, hogy nagy adóssága van, ezért nem szeretne párkapcsolatot (sem időben, sem anyagilag nem engedheti meg magának). Mégis ismerkedünk, barátkozunk, és bizony rám szánja azt a heti egy alkalmat. Nagyon ritka az, hogy nem jön össze a heti egy találkozó, néha pedig kettőt is sikerül összehoznunk, bár ilyenkor az egyik csak ilyen fél-1 óra. Egyébként 2-4 órát szoktunk együtt lenni. Együtt vacsorázunk, sétálunk, teázunk, s közben beszélgetünk.

Volt, hogy türelmetlen voltam vele, mert láttam rajta, hogy tetszem neki, és nem értettem meg, hogy miért nem akar velem találkozni! Mert megkérdeztem tőle, hogy lenne-e hozzá kedve, miután hetekig vártam, hogy elhívjon. Nemet mondott. Ugyanakkor meg telefonon fél órákat beszéltünk éjszakánként. Közben elfogadtam, hogy ha akarom ezt a férfit, türelmesnek kell lennem. Teljesen korrekt és őszinte velem, és nekem ez nagyon fontos. Nekem se lenne sokkal több szabadidőm, de azért tény, hogy én nem dolgozom annyit, mint ő, nem vagyok olyan fáradt, stb. Ezt el kell tudni fogadni.

Volt arra is példa, hogy megkértem, hogy felejtsük el egymást. Sms-t írtam, tudom, nem valami elegáns. Annak ellenére egyből visszahívott, hogy marhára nem ért rá. A hangja szomorú volt, de beleegyezett. 2 napig bírta, akkor felhívott, hogy találkozzunk, majd egy hét után elmondta, hogy miért nem akar ismerkedni. Azóta rendszeresen találkozunk. De mire idáig eljutottunk, az több hónap huzavona volt.

Én is volt, hogy hisztiztem, bocsánatot kértem. Nem olyan nehéz, próbáld ki!

2015. márc. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!