Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell odafigyelni az első randin? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én 17F, ő 17L. Évfolyamtársak vagyunk a gimiben, régóta ismerjük egymást, de eddig főleg csak facebookon beszéltünk (jó sokat, 10.000nél több üzit váltottunk már), néhányszor élőben is. Mostanában azt vettem észre, hogy lehet hogy bejövök neki, és ő is nekem eléggé. Ugyanoda járunk edzeni, és megbeszéltük, hogy mostantól mehetnénk együtt. Arra gondoltam, hogy esetleg majd a hetek során ez átcsaphatna randizgatásba is. Ő ősszel szakított a pasijával, én télen a barátnőmmel, úgyhogy nem vagyunk már teljesen kezdők. De mégis, mi az, amire nagyon oda kell figyelni, mi az, ami egy lány számára kiábrándító lehet? Hogyan bókoljak neki, meg ilyesmi? Nem akarom, hogy a friendzone-ban kössek ki. Főleg lányok válasza érdekelne. Előre is köszi.2015. márc. 14. 21:09
1/1 anonim válasza:
hát énszerintem elég kiábrándító lehet,hogyha egyfolytában magadról beszélsz,az ex barátnődről beszélsz hogy milyen jó is volt vele,vagy ha csak egyszerűen a telefonod nyomkodod általában mikor vele vagy,mikor nem írsz vissza neki,jaj és még lehetne sorolni :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!