Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak nagyon fontos hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak nagyon fontos hogy a lány nádszál vékony legyen?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok a legvékonyabb, tulajdonképpen csak a hasammal van gond,karcsúságom is van, stb de minden ismerősöm azt mondja nem vagyok kövér. Mégis minden srác kerül. Tényleg ennyire fontos hogy a lány tényleg vékony legyen?
2008. aug. 25. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a sulyoddal van a gond ...

Ahogy kivettem a szavaidból inkább a magabiztoságoddal van gond szóval azon kellene dolgozni. Hogy hogyan ? Ha szimpi neked valaki akkor megpróbálsz vele beszélgetni... egy idő után természetes lesz ez neked

2008. aug. 25. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
NA, figyelj én nádszáll vékony tipus vagyok, amolyan modellalkat. Hidd el, kevés pasinak jön be, és mindenki azzal cseszet , hogy fogyózom e, meghogy egyek már valamit, mert el fogok ájulni. Pedig eszem! Egyszerűen nem tudok hizni, ilyen vagyok genetikailag. És hidd el elég röhejes, hogy a legkisebb méretű nadrágot is be kell venni sokszor. Szóval örülj neki , hogy nőiesebb vagy...
2008. aug. 25. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

hello

nekem régen akkora seggem meg hasam volt, hogy az már borzalmas. mégis volt 1-2 olyan pasi, aki szóba állt velem, bulikon táncikálós smárolás is volt.

aztán fogytam pár kilót, megjött az önbizalmam, és nem egy pasim volt azóta, akik úgy szerettek ahogy vagyok, és nem a testemért, hanem az eszemért, meg a kisugárzásom miatt.

amikor mész az utcán biztos látsz olyan lányokat, akiknek 5x akkora a hasuk mint neked, és mégis van pasijuk. neked miért ne lehetne?

nézd magadban a szépet. mondjuk szép az arcod, ápolt vagy, ízlésesen öltözködsz, az alkatodhoz illően.

hidd el, a normális fiúknak nem a külsőd a legfontosabb, hanem a stílusod. mind belül, mind kívül.

töltsd fel magad önbizalommal! :) ismerkedj a neten, nekem is ott jött össze a legtöbbször :D

2008. aug. 25. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, vannak pasik, akiknek a duci lányok jönnek be! Te pedig nem vagy duci sem, legfeljebb nem anorexiás vagy...Úgyhogy ne aggódj, el fog jönni az igazi.
2008. aug. 25. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
nem a hasad a gond, inkább a fejed. nincs benne rend. ha te lehiszed magadról, hogy jó nő vagy, és úgy is viselkedsz, akkor a pasik is annak fognak látni, és bomlani fognak érted. de ha ezen görcsölsz, hogy nagy a hasad, meg még 6 kiló fogyi, hidd el, az nagyon meglátszik a kisugárzásodon, és a srácok csak egy depis, szorongós csajt fognak látni.
2008. aug. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!