Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg lehet fogni egy lány, nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet fogni egy lány, nő kezét első randin?

Figyelt kérdés

Főleg a lányok véleményére vagyok kíváncsi, kort is írjatok légy szíves.

Igazán volt egy első találkozás, ahol megfogtam a nő kezét, és a városban is kézenfogva sétáltunk, beszélgettünk a randi vége felé. Arra vagyok kíváncsi, hogy ezt egy nő hogyan éli meg?

2015. márc. 13. 22:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

?????? Meg KELL fogni a kezét és meg KELL csókolni első randin! Különben mitől lenne randi?

Az meg WTF hogy ezt egy nő hogyan éli meg? Mintha valami külön állatfajról beszélnél...

2015. márc. 13. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
én imádtam!! nekem is megfogta a barátom a kezem az első randin.. igaz, előbb megkérdezte,hogy lehet-e :D
2015. márc. 13. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze szerintem ez egy jelzésnek is jó hogy szeretnél valami többet ha a csaj nem szeretne semmit akkor meg úgyis elhuzza 17L
2015. márc. 13. 22:58
 4/14 A kérdező kommentje:

Mert egy nő ismerősöm a randi óta közölte, hogy ez milyen tolakodásnak számít. Egy barátom is elmondta, hogy ezt minden tekintetben felejtsem el, max ha már barátnőm, akkor fogjam meg a kezét....

Igazán azért gondolkodtam el, mert ma találkoztunk ismét és távolságtartóbb volt, igaz a randi után csak két nappal kerestem újra, talán még az lehet az oka, furcsa.

2015. márc. 13. 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Azért lehet hogy berágott hogy két napig nem kerested (így magamból kiindulva)
2015. márc. 13. 23:04
 6/14 A kérdező kommentje:

23:04

Akkor is berágsz rá, ha szimpatikus volt?

2015. márc. 13. 23:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet.
2015. márc. 13. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen
2015. márc. 13. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:

23:04

Igen főleg akkor mert akkor azt várnám hogy legyen folytatás...és az olyan mintha nem érdekelne és elfeletkeznel róla és az nagyon bunkóság és nagyon rosszul tud esni

2015. márc. 13. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Barátom megkérdezte, hogy megfoghatja-e és ezt imádtam :)

És én is elbizonytalanodnék, hogy érdeklem-e az adott randipartnert, ha nem adott magáról semmi jelet 2 napig.

2015. márc. 13. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!