Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy lány elhozza a kiskutyáját az első randira?
Figyelt kérdés
Beültünk kávézóba is. Néha etette, amikor kínos csönd volt. Talán azért hozta, hogyha kínos csönd lenne, akkor ne legyen annyira kínos?2015. febr. 20. 21:38
1/14 Linó03 válasza:
Talán... Vagy csak új, vagy nagyon szereti.
2/14 anonim válasza:
csak a kutyáját akarta megsétáltatni és társaságra vágyott a kutya
3/14 anonim válasza:
Nem csak gondolom egybe esett hogy akkor levihetné sétálni:)
4/14 anonim válasza:
kínos randi után kínos kérdés a gyakorin. nem tanulsz
5/14 anonim válasza:
ha koreai volt, akkor csak hizlalja, míg eléri a vágósúlyt
6/14 anonim válasza:
Gondolta, hogy majd a kutyáját is meghívod valamire.
7/14 opened paradise válasza:
Hogy mázlista vagy,hogy nem a görényeit hozta.
Nincs smiley,ezzel nem szoktam viccelek.
8/14 opened paradise válasza:
*viccelni
Így jár aki ütközben gondolja meg magát :D
9/14 anonim válasza:
A kutya jó "csináljuk valamit" ürügy, mondjuk játék vele és jó beszéd téma is.
Nem mellesleg egy teszt féle is. Én is szeretem mindenhova vinni és aki rosszul viszonyul a kutyámhoz, annak lapát. Azért, mert kutyásnak lenni élet stílus. Kutyával lenni jó. Akinek ez nem jön be, azzal nem fogunk kijönni hosszú távon. Én örülnék, ha a pasi hozná a kutyáját a randira.
25L
10/14 anonim válasza:
Max te leszel a kettes számú kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!