Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még bátorságom sincs hozzá?
Engem például a barátom úgy szedett fel, hogy mikor épp nem táncoltam akkor odajött hozzám és mosolygósan leszólított.
Mondta, hogy ne haragudjak nincs rossz szándéka de szívesen meghívna egy italra. Persze ez egy kicsit kellemetlen volt és nem is nagyon akartam egy idegen fiút lehúzni és elutasítottam. Utána pedig az este folyamán még 1x odajött, hogy már pedig bejövök neki és ha nem fogadok el tőle semmit akkor egy msn címet adjak neki.
Megadtam neki, másnap felvett és 2 éve együtt vagyunk. :)
A lényeg, hogy ha először visszautasít egy lány az nem biztos, hogy azért van mert nem vagy te is szimpatikus neki. Érdemesebb többször próbálkozni.
És nem kell félni attól, hogy beégsz! :)
Egyszer élünk. :)
Látom, más defektes is van itt, nem csak én! :-)
Velem is előfordult, hogy tetszett valaki és mégis visszautasítottam, mert zavarba jöttem. A 2. próba mindenképp jó ötlet, csak legyén nagyon LAZA! Nálam egyszer ez működött: "Tudom, hogy nem érdekellek, de még mindig te vagy itt a legszebb csaj, szóval amíg nem mutatsz nálad vonzóbbat, nem tudom levenni rólad s szemem." Mutattam, de mindig megmondta, hogy miért vagyok jobb! :-) Vagyis udvarolni és bókolni kell, ez már vagy 1000 éve működik! :-D
Én amondó vagyok, hogy nem feltétlenül kell rátérni rögtön arra, hogy tetszik neked!
Mondjuk nálam annyival könyebb volt a pasiknak a szitu, hogy egy bárban dolgoztam.
Az előző az amikor bejött, akkor azt mondta hogy és sokkal finomabb a capuccinot csinálok, mint a koleganőm, uh adjam meg a számom hogy megtudja majd kérdezni hogy én dolgozom-e.Persze miután elment azonnal felhívott, és megbeszéltük hogy másnap talizunk.
A jelenlegi párom bejött egy olyan haverjával akit én is ismertem, így adott volt hogy vele is beszélgetésbe keveredtem, aztán közölte hogy nem engedheti hogy olyan későn egyedül menjek haza, elvégre miatta maradtam sokáig.
Aztán bejárt minden nap, és szép lassan kialakült!Azóta már gyerekünk van.
Uhogy sztem ne jelezd azonnal hogy bejön, csak ismerkedj vele.
Mindenben egyetértek az előttem szólókkal!
"Próba, szerencse", "aki mer az nyer", sorolhatnám a közmondásokat.
Ha be is égnél, valószínűleg úgysem találkoztok többé, tehát nincs mit parázni. De legalább az esélyt megadod magadnak.
Sokszor én is úgy gondolom, hogy nem vagyok szép, nem jövök be a csajoknak. De ezt ők döntik el, minden lánynak más pasi jön be, és fordítva is igaz.
"In medias ress", bele a közepébe és kész. A félénkségedet majd a barátnőd "átalakítja", csak bízz benne.
No sok sikert!
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!