Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek? Hogy legyen több bátorságom?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nagyon szeretnék már ismerkedni, és megtalálni a szerelmet. De egyszerűen képtelen vagyok leszólítani lányokat, nem tudom milyen helyzetbe hol és hogy kéne.

Alapvetően jól el tudok beszélgetni csajokkal, de nyitni rossz vagyok csak akkor megy ha nem én vagyok a kezdő fél.

Nem tartom magam valami jó pasinak, de sokan mondták már ha kicsit több önbizalmam lenne akkor simán találnék valakit mert intelligens(ő szavukkal, én nem tartom magam annak) kedves és férfias(ezt is csak mások szavai által persze) vagyok. Csak valahogy még sem alakul soha úgy hogy összejöhetne valakivel. Se tömegközlekedésen se suliba nem megy, pedig már mondták hogy menjek ehhez a lányhoz oda ahhoz a lányhoz oda. De így nekem nem megy, félek attól talán hogy pasija van, hogy zavarom, hogy nem jövök be neki, vagy bármi egyéb.

21/F

2011. szept. 22. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
2 feles, aztán odamész a kiszemelthez
2011. szept. 22. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem igazán járok most szórakozni a suli sok időmet elveszi, meg bejárós vagyok és nem ismerek sok mindenkit még.

Közben sajnos el kell mennem, így nem tudok reagálni a válaszolókra, de ha visszajöttem megpróbálom elolvasni őket :)

2011. szept. 22. 15:25
 3/4 anonim válasza:

Nekem is pontosan ugyanez a bajom :(

21/L

2011. szept. 22. 17:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Látom senki se akar nekünk segíteni =/
2011. szept. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!