Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek a laza csajokról?

Figyelt kérdés

A családomtól eleve azt tanultam, hogy ne görcsöljek rá igazán semmire, pláne nem emberi kapcsolatokra. Mindenkihez normálisan állok hozzá, a legtöbb lánnyal ellentétben pedig nem reagálom túl, ha egy fiú kedves hozzám, sokat beszélgetünk vagy elmegyünk valahová - ha gondolok is valamit, megtartok valamit, de tartom a haveri szintet. Nem tudom, mennyire vonzó ez, nem esetleg riasztó!?

19/L

2015. márc. 8. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan laza, hogy majdnem szétesik?
2015. márc. 8. 21:22
 2/9 A kérdező kommentje:
megtartom magamnak*, bocsi.
2015. márc. 8. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elég vonzó.

19/f

4/9 anonim ***** válasza:
100%
ez elég kínos tud lenni mert nem tudja a illető mikor jutott túl a rettegett "barát" zónán
 5/9 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha nem görcsöl túl semmit, de a túl laza lányokat nem szeretem. Ez egyéni vélemény!!
2015. márc. 8. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
ezt nem annyira értem most, szóval ha egy pasi nem tetszik neked, de ő kezdeményez akkor se koptatod le inkább elkezdesz vele barátkozni?
2015. márc. 8. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:

ha valaki konfortosan érzi magát minden szituációban, és természetesen tud viselkedni, az jó dolog.

De ha ilyen "belesz..rós" jellegű, az nekem azt sugallja, hogy titkol valamit, nincs kibékülve valamivel, de leginkább saját magával

2015. márc. 8. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sebezhető vagy.Félsz,hogy megbántanak,de ezt nem vállalod fel nyíltan hanem lazának tetteted magad.

Ezt nem bántásból mondom csak ez a benyomásom az alapján amiket leírtál.

Talán arra vársz,hogy végre egy fiú átlásson ezen az álarcon és majd őt közel engeded magadhoz.

Bízz a szerelemben.Ez egy filmcím,szerintem érdemes lenne megnézned.Nekem tetszett,főleg a főszereplő lány felszín alatti sebezhetősége.Olyan emberi.

2015. márc. 8. 23:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Jól tippelték, sokat csalódtam eleve az emberekben, nem szeretem kimutatni az érzéseimet. Attól félek, egyedül maradok velük... így inkább teszem a barátságos lazát, minthogy kimutassam. Lehet ez nem jó taktika, de ez a véremben van.

Köszönöm a filmcímet. :)

2015. márc. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!