Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pécsett Lány laza kapcsolatra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pécsett Lány laza kapcsolatra? :D 22F

Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
tehát néha összejárni dugni, vagy sörözni, és közben lehet kavarni bárki mással?? lányok, nekem is írhattok!! 19/f
2015. febr. 22. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Kavarni mással nem lehet, a lazát úgy értem, hogy nem úgy kezdünk neki, hogy jajjdenaagybetűs Kapcsolatunk van, hanem majd alakul :)
2015. febr. 22. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt akkor nem lazának hívják, hanem lassúnak.

Laza az, amit az első írt.

2015. febr. 22. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én lányként sem úgy vágok bele egy kapcsolatba, hogy na most ebből tuti házasság lesz. Tehát nem remélek semmi komolyat sem.

Nem kell privi, köszi. Csak gondoltam, hogy ezt megosztom veled, mert amiről te beszélsz az az ismerkedés.

2015. febr. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!