Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi lehet a gond velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés
Igaz nem sokra fogok menni ezzel a kérdéssel, de leírom. 20 év fölötti egyetemista srác vagyok. Sportos, 180 cm fölött. Igazából külsőre minden rendben van velem, persze nem vagyok tökéletes. Mondjuk átlagnak vagy kicsit jobbnak. Szinte minden témában nyitott vagyok, bármihez hozzá tudok szólni, ami értelmes dolog és igazából csak ilyenkor beszélek. Nem szoktam fölöslegesen hülyeségeket mondani, talán ez is lehet a gond, hogy nem vagyok elég szórakoztató. A gondom az, hogy valamiért nem tudok lányokkal normális kapcsolatot létesíteni, ezáltal még nem is volt komoly kapcsolatom. Eljárok bulikba, nem a sarokban ülős típus vagyok, van olyan, hogy 8-10 lánnyal is beszélgetek, ismerkedek. Bulin kívül is próbálkozok, legutóbb a buszon ismerkedtem meg egy lánnyal, beszéltünk egy darabig, de nem lett semmi, próbálkoztam neten folytatni, de szűkszavú volt és én így nem is folytattam. Vannak lányok akik kedvelnek, velük elvagyok, de csak barátkozás szintjén, tovább egyikkel sem ment a kapcsolat. Bulikban van, hogy kirángatnak lányok a tömegből táncolunk, dumálunk, de ezekből sem volt még semmi komolyabb. Voltak akik Facebookon írtak rám, hogy szeretnének ismerkedni, őket többnyire én nem akartam megismerni, mert már alapból nem jöttek be. nem értem, hogy miért nem sikerül egy olyan lánnyal összejönnöm aki tetszik. Nem mondhatom, hogy nagyok az elvárásaim, mert nem egy cicababát kiskutyával szeretnék, csak egy értelmes szép lányt. Nem kell nagy mell és hasonlók, ha már smink nélkül szép és nőies az elég. Eleve az én stílusom sem valami kirívó pojáca. Ez sem az én stílusom, hogy ide jöjjek sírni, de már kezdek kifogyni az ötletekből. Nem tudom, hogy min kellene változtatnom vagy meddig várjak, próbálkozzak, hogy legyen valami.
2015. márc. 8. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyél egy kicsit érzékibb, rámenősebb. Ne csak normális legyél, hanem legyen benned spiritusz! Nem azt mondom, hogy azt sugalld, hogy csak ágyba akarod vinni, de ne csak egy aranyos barát legyél, hanem izgasd fel a lányt, legyél érzékibb, hozd ki belőlük az izgalom érzését, a vágyat!

És akkor lesz több is!

Lehet kicsit halvérűnek tartanak.

2015. márc. 8. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, de te is tipikus iskolapéldája vagy az olyan fiúknak, akik várják a nagy őt (és van egy kicsit konkrétabb ideál). Nincs azzal semmi baj, hogy vársz egy olyan lányra aki elsőre olyan mély benyomást gyakorol rád, hogy utána másra se tudsz gondolni. Viszont az ilyenre lehet várnod kell 10-15 évet...

Nincs veled szerintem semmi gond, nem kell fölöslegesen produkálnod magad. Én inkább azt tanácsolnám (amit írtál, hogy facebookon is próbáltak már meg lányok veled ismerkedni), legyél picit nyitottabb az ilyen lányok felé is. Csak azért mert elsőre nem jön be valaki még lehet, hogy egy nagyon érdekes ember és néha célszerűbb lenne jobban megismerned. És kitudja, még az is lehet, hogy így jön össze az áhított kapcsolat.

2015. márc. 8. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj a leírtak alapján. Nagyon görcsölsz azon, hogy legyen valakid, ez több kilométeres körzetben érezhető és lehet, hogy elrettentő is egy kissé. Tegyél le egyelőre erről, bulizz, élvezd az életet, ne add ki magad, ne akarj görcsösen kapcsolatot. Ha elengeded magad és nem csak erre koncentrálsz, meglátod hamar összejön.
2015. márc. 8. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a kisugárzásoddal van baj. Úgy értem, hogy nem elég férfias, és ezért nem a nőies nőket vonzod be. De ezen simán lehet változtatni. Küldj egy képet privátban és megmondom, hogy min kellene esetleg változtatnod.
2015. márc. 9. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Jövőbeli énem kiírt egy kérdést.. Bár pár centit nőnöm kell.
2015. márc. 20. 00:52
 6/8 anonim ***** válasza:

A második pontosan leírta.:-)

Semmi vaj nincs veled a világon.

2015. márc. 20. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Amit a 2-es mondott, ki tudnám egészíteni:

Tudnod kell, hogy ami most a társadalomban normának be van vezetve, hogy minél fiatalabb korban párkapcsolat, az valójában NEM az a párkapcsolat, amire Te vágysz.

Amire Te vágysz, az egy mélyebb, érettebb valami, hovatovább 20 évesen igen kicsi az esélye a kialakulásának.

Kívülről emlékeztetnek ezek a kapcsolatok, amiket Magad körül látsz arra, amit Te szeretnél, de NEM AZOK!

Ezt nem árt tudni, mert csal fölöslegesen stresszeled Magadat, mert sikertelennek érzed magadat!

Amit viszont észrevettem, és amin javíthatsz gyakorlással:

A párkapcsolat kialakítása, megcsípése szempontjából teljesen irreleváns jó tulajdonságaidat soroltad fel. Ezek emberileg és szellemileg jó szerel mi partnerré tesznek, de nem elegek!

Gyakorolnod kell azokat a gesztusokat, érzelmeket (bátorságot!), amik téged potenciális partnernek tüntetnek fel a lányok szemében. Én úgy veszem észre írásodon keresztül, hogy nem mersz így fellépni, hogy egyértelműsítsd, hogy te potenciális szerelmi partner vagy valaki számára.

2015. júl. 9. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Vidd vegig a strategiat. Te kezdemenyezo tipusnak mutatod magad. Aztan hirtelen leallsz. Ezt a lany visszautasitasnak ertelmezi. Szoval aktivan egyengesd a kapcsolatot. Hivd el a lanyt setalni. Vidd a vezerfonalat. Egyszeruen ez okozta a problemat eddig nalam is, bar en no vagyok. Probald ki, amit mondtam. Konkretan mindig nyomulj, kezdemenyezz talalkozast, beszelgetest, stb. Mindig legy kezdemenyezo. Lesz a, aki visszautasit, de nem a te hibas strategiad miatt.
2015. júl. 9. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!