Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi lehet a gond velem?
Legyél egy kicsit érzékibb, rámenősebb. Ne csak normális legyél, hanem legyen benned spiritusz! Nem azt mondom, hogy azt sugalld, hogy csak ágyba akarod vinni, de ne csak egy aranyos barát legyél, hanem izgasd fel a lányt, legyél érzékibb, hozd ki belőlük az izgalom érzését, a vágyat!
És akkor lesz több is!
Lehet kicsit halvérűnek tartanak.
Bocsi, de te is tipikus iskolapéldája vagy az olyan fiúknak, akik várják a nagy őt (és van egy kicsit konkrétabb ideál). Nincs azzal semmi baj, hogy vársz egy olyan lányra aki elsőre olyan mély benyomást gyakorol rád, hogy utána másra se tudsz gondolni. Viszont az ilyenre lehet várnod kell 10-15 évet...
Nincs veled szerintem semmi gond, nem kell fölöslegesen produkálnod magad. Én inkább azt tanácsolnám (amit írtál, hogy facebookon is próbáltak már meg lányok veled ismerkedni), legyél picit nyitottabb az ilyen lányok felé is. Csak azért mert elsőre nem jön be valaki még lehet, hogy egy nagyon érdekes ember és néha célszerűbb lenne jobban megismerned. És kitudja, még az is lehet, hogy így jön össze az áhított kapcsolat.
A második pontosan leírta.:-)
Semmi vaj nincs veled a világon.
Amit a 2-es mondott, ki tudnám egészíteni:
Tudnod kell, hogy ami most a társadalomban normának be van vezetve, hogy minél fiatalabb korban párkapcsolat, az valójában NEM az a párkapcsolat, amire Te vágysz.
Amire Te vágysz, az egy mélyebb, érettebb valami, hovatovább 20 évesen igen kicsi az esélye a kialakulásának.
Kívülről emlékeztetnek ezek a kapcsolatok, amiket Magad körül látsz arra, amit Te szeretnél, de NEM AZOK!
Ezt nem árt tudni, mert csal fölöslegesen stresszeled Magadat, mert sikertelennek érzed magadat!
Amit viszont észrevettem, és amin javíthatsz gyakorlással:
A párkapcsolat kialakítása, megcsípése szempontjából teljesen irreleváns jó tulajdonságaidat soroltad fel. Ezek emberileg és szellemileg jó szerel mi partnerré tesznek, de nem elegek!
Gyakorolnod kell azokat a gesztusokat, érzelmeket (bátorságot!), amik téged potenciális partnernek tüntetnek fel a lányok szemében. Én úgy veszem észre írásodon keresztül, hogy nem mersz így fellépni, hogy egyértelműsítsd, hogy te potenciális szerelmi partner vagy valaki számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!