Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esélyrá, hoy legyen köztünk valami?
Két éve ismertem meg. Sokáig nem tartottuk a kapcsolatot.. De kb egy hónapja megint elkezdtünk beszélni.
Megkérdeztem mit gondol rólam.. azt írta hogy szép vagyok, okos és neki az ilyen lányok a gyengéi..
Tegnap előtt mondtam neki, hogy megyek egyik haverommal sétálni, erre ő kérdezte, hogy miért nem vele megyek.. lemondtam miatta, de nem jött ki velem, mert állítólag elaludt. Átraktuk tegnapra, de tegnap is bealudt.
Azt ígérte, hogy most hétvégén bepótoljuk.. bár anyum ezt se nézte jó szemmel, hogy kétszer rászedett..
Higyjek neki? Egyáltalan foglalkozzak még vele? Vagy a kapcsolatban is ilyen lenne?
17/L
adj neki egy esélyt még
akár igazat is mondhatott ,lehet hogy igen fáradt volt....
az a helyzet, hogy te vagy az a tipikus kis punci akit jól meg lehet rakni, mert simán rá lehet téged szedni mindenre...eszed semmi...szó szerint.
5 ezret teszek rá...hogy megdug és utána elhagy.
na, fogadunk?
Hidd el sokan probáltak már "megrakni".. nem jött össze nekik:)
Es koszonom az ertelmes valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!