Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elmondani neki, hogy szeretem?
,,Van egy pasi aki nagyon bejön nekem 6 éve ismerem de amikor a bnőim megkérdezik hogy bejövök-e neki csak annyit mond fogjuk rá és h ha azt kérdezik járna-e velem akkor azt mondja talán."
Ilyenkor két lehetséges kimenetel van:
1. Fülig szerelmes beléd, csak titkolni próbálja mert azt hiszi hogy kigúnyolnák/fél megszólítani stb.
2. Nem tetszel neki, ez sokkal rosszabb kimenetelű is lehet akár, bár akkor azt mondaná hogy: Nem tetszik, bűnronda, stb :)
Próbálj meg néha csábítóan a szemébe nézni, ha lesüti a szemét/elfordítja a tekintetét, valószínűleg az első. Ha először elfordítja, majd mélyen a szemedbe néz, akkoris. Ha pedig unott képpel a haverjaihoz fordul és beszél velük tovább, akkor nem. Remélem segítettem, ezek nem biztos hogy 100%-osan bejönnek, lehet hogy csak nálam :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!