Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen elcseszettül Forever Alone?
"Forever Alone"
Mindezt 14 évesen...
Gyere vissza pár év múlva, és beszélgessünk.
1.Az én baráti körömben is szinte mindenkinek van barátnője, nekem nincs. Nem úgy kell felfogni, hogy ez baj, hanem nevesd ki őket, hogy amíg ők nőznek, addig te más dolgokat csinálhatsz. Én is ezt teszem. :D
2.Ha visszautasított próbálj meg továbblépni, ne foglalkozz vele. Tudom nem könnyű, de nekem is ment. Amit már előttem is mondtak, hogy menj más középiskolába mint ő és könnyebb lesz elfeledni.
3.A zenei ízlésed sem épp olyan, ami segítene felejteni. Amikor anno Rockot meg szomorkásabb zenéket hallgattam akkor nekem is nagyobb volt a vágyódás egy lány után. Hallgass pl. Hardcore Rap-et (Siska Finuccsi, NKS, Killakikitt, stb...) nekem is ez segített felejteni.
15/F
hehh 3 évig nem tudtam kiverni a fejemből egy fiút,borzasztóan szerettem.
felállítottam pár 'szabályt' magamnak:
-nem keresek rá facebookon
-nem nézek rá,csak ha muszáj
-nem beszélek vele
-nem köszönök neki
-összegyűjtöttem hogy mit utálok benne,magamban mindenféle rosszat mondtam róla (attól függetlenül hogy igaz volt e rá)
Most kb 1 év után is sokszor eszembe jut.Talán azért mert első szerelem.
Jól mondta valaki,sokan 18 felett és szinglik,és sose volt még barátnőjük.Eljön az a szerelem,eljön az a lány aki majd csak a tied lesz csak nyisd ki a szemed és légy önmagad :)!
14/L
Me too.
#14: Én is ugyanezeket csináltam/csinálom, hogy elfelejtsem azt a fiút. Főleg az utolsó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!