Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok ilyen elcseszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen elcseszettül Forever Alone?

Figyelt kérdés
Az összes haveromnak barátnője van,én is szerelmes vagyok de visszautasított. Nem tudom elfelejteni egy éve,mindenhogy próbáltam sehogy nemmegy és annyira imádom. Nem látok benne hibát. 14 Éves vagyok

2015. febr. 28. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Forever Alone"

Mindezt 14 évesen...

Gyere vissza pár év múlva, és beszélgessünk.

2015. febr. 28. 23:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor fasza minden ha valakivel szakítanak :D
2015. márc. 1. 12:47
 13/20 Yoni03 ***** válasza:
54%

1.Az én baráti körömben is szinte mindenkinek van barátnője, nekem nincs. Nem úgy kell felfogni, hogy ez baj, hanem nevesd ki őket, hogy amíg ők nőznek, addig te más dolgokat csinálhatsz. Én is ezt teszem. :D

2.Ha visszautasított próbálj meg továbblépni, ne foglalkozz vele. Tudom nem könnyű, de nekem is ment. Amit már előttem is mondtak, hogy menj más középiskolába mint ő és könnyebb lesz elfeledni.

3.A zenei ízlésed sem épp olyan, ami segítene felejteni. Amikor anno Rockot meg szomorkásabb zenéket hallgattam akkor nekem is nagyobb volt a vágyódás egy lány után. Hallgass pl. Hardcore Rap-et (Siska Finuccsi, NKS, Killakikitt, stb...) nekem is ez segített felejteni.

15/F

2015. márc. 1. 17:34
 14/20 anonim ***** válasza:

hehh 3 évig nem tudtam kiverni a fejemből egy fiút,borzasztóan szerettem.

felállítottam pár 'szabályt' magamnak:

-nem keresek rá facebookon

-nem nézek rá,csak ha muszáj

-nem beszélek vele

-nem köszönök neki

-összegyűjtöttem hogy mit utálok benne,magamban mindenféle rosszat mondtam róla (attól függetlenül hogy igaz volt e rá)

Most kb 1 év után is sokszor eszembe jut.Talán azért mert első szerelem.

Jól mondta valaki,sokan 18 felett és szinglik,és sose volt még barátnőjük.Eljön az a szerelem,eljön az a lány aki majd csak a tied lesz csak nyisd ki a szemed és légy önmagad :)!

14/L

2015. márc. 1. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:

Me too.

#14: Én is ugyanezeket csináltam/csinálom, hogy elfelejtsem azt a fiút. Főleg az utolsó. :D

2015. márc. 1. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Hat nalam is ugyanez van, kedves kerdezo! :D Annyi a kulonbseg, hogy korulottem a kornyezetemben mindenkinek van partnere, komolyan. Gimnazista vagyok egy nagy letszamu osztalyban, ebbol az x fobol negyen osztalytarsaim, akik egymasra talaltak az osztalykozossegen belul. Jo tanacs: csak akkor jojj ossze osztalytarssal, ha komolyan gondolod a kapcsolatot Te is, illetve O is. Elarulom, hogy ugyanez az erzes fogad engem nap mint nap, hogy biztos forever alone fogok maradni, de ne csuggedj, elotted all jocskan az elet. Folyamatosan hallom en is a barati koromben, hogy milyen merre voltak randizni stb. Egy ido utan meguntam, es jelenleg en ugyan szeretek senkit, de azt tanacsolom, amiz az elottem kommentelok irtak. :)
2015. márc. 1. 23:36
 17/20 anonim ***** válasza:
pacsi 15-ös ;)
2015. márc. 2. 15:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Zöld pacsi! :D
2015. márc. 2. 19:20
 19/20 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el, mert nem érdemel meg! Én még nem tudom milyen, amikor szerelmes vagy, és elutasítanak, mert még nem volt ilyen 'húmostelájulokmertrámnéz' szerelmem. Szóval sok sikert!! :)14/L
2015. márc. 2. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Kis hülyegyerek vagy te, nem forever alone!
2015. júl. 8. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!